اخباربیمارستان بهشتی

دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران ( ازتاریخ ۳ تا ۱۰ بهمن)

خانه کتاب و ادبیات ایران» به نمایندگی از معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاست های ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور، در « دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران» اقدام به توزیع بن اعتباری خرید برای اعضای هیئت علمی، طلاب و دانشجویان سراسر کشورنموده است.

سامانۀ ثبت نام«یارانۀ اعتباری خرید کتاب»

سه‌شنبه, ژانویه ۱۸, ۲۰۲۲ - ۰۸:۴۷
تازه های کتابخانه؛ پاییز ۱۴۰۰

قابل توجه کاربران محترم کتابخانه؛ لیست کتاب های فارسی و لاتین جدید کتابخانه در فایل پیوست قابل مشاهده می باشد. جهت رزرو یا امانت مدرک موردنظر خود با ما در ارتباط باشید.                                                         ‎/sites/centlib.mui.ac.ir/files/beh/tzh_hy_khtbkhnh_pyyz1400_0.docx

پنج‌شنبه, دسامبر ۳۰, ۲۰۲۱ - ۰۸:۱۳
برگزاری کارگاه به مناسبت هفته پژوهش

بدینوسیله به استحضار می رساند که  به مناسبت هفته پژوهش کارگاهی تحت عنوان "آشنایی با کتابخانه دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با محوریت پایگاه های اطلاعاتی مهم درحوزه پزشکی و پیراپزشکی در تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۱۵ ساعت ۱۲ و در سالن کنفرانس برگزار گردید.

مدرس کارگاه فوق، سرکارخانم ثریاجلالی کتابدار بالینی مرکز آموزشی درمانی شهیدبهشتی بودند.

سه‌شنبه, دسامبر ۷, ۲۰۲۱ - ۱۰:۰۵
آخرین دستآوردهای پژوهشی به اتمام رسیده گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (در سال ۱۴۰۰)

به مناسبت هفته پژوهش (۱۳ تا ۱۹ آذرماه ۱۴۰۰)؛  لیست و لینک دسترسی به آخرین مقالات و طرح های پژوهشی گروه فعال زنان دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را مشاهده می فرمایید.

یک‌شنبه, دسامبر ۵, ۲۰۲۱ - ۰۸:۳۸
تقویم برنامه های هفته پژوهش ۱۳ لغایت ۱۹ آذرماه ۱۴۰۰

با پژوهش یار اصفهان باشیم...

شنبه ۱۳ آذرماه : پژوهش و دانش افزایی