اخباربیمارستان امام حسین (ع)

برگزاری نمایشگاه بزرگ مجازی کتاب استان اصفهان

به استحضار می رساند نمایشگاه بزرگ مجازی کتاب استان اصفهان، با حضور بیش از ۱۱۰۰ ناشر از سراسر کشور و تنوع موضوعات، برای اقشار گوناگون مردم و با  تخفیف ویژه منحصرا برای هم استانی های عزیز از تاریخ ۲۰ تا ۲۷ آذرماه برگزار می گردد.

چهارشنبه, دسامبر ۱۵, ۲۰۲۱ - ۰۸:۴۴
تبریک هفته کتاب ، کتابخوانی و کتابدار

کتاب، پرنده ای ست که روح را به ابدیت پیوند می زند و خورشید را به آسمان تنهایی مان می کشاند تا در این خلوت، گرم زندگی و هیجان بمانیم.

هفته کتاب و کتابخوانی  و روز کتابدار مبارک

شنبه, نوامبر ۱۳, ۲۰۲۱ - ۱۱:۱۸
زباله بده کتاب بگیر/ ابتکار یک معلم اندونزیایی در تشویق کودکان به محافظت از محیط زیست

پاکسازی محیط زیست وظیفه ی است که نباید به روی آن چشم بست به همین خاطر هر روز هفته،‌ «رادن رورو هندارتی» با سه‌چرخه‌اش که مملو از کتاب است به روستای «مونتانگ»‌ می‌رود تا در ازای لیوان‌ و کیسه‌های پلاستیکی و سایر زباله‌ها به کودکان کتاب بدهد.

او در گفت‌وگو با رویترز بیان کرد قصد دارد با این کار هم مطالعه کتاب را برای کودکان فرهنگ‌سازی کند و هم آگاهی آن‌ها درباره محیط‌زیست را افزایش بدهد

شنبه, نوامبر ۱۳, ۲۰۲۱ - ۱۰:۴۷
فیلم آموزشی شناسایی مجلات

مجلات معتبر را بشناسید و در هر مجله ای مقاله چاپ نکنید . با نحوه تشخیص مجلات معتبر آشنا شوید و آنها را بشناسید و در آن مجلات مقاله چاپ کنید .

فیلم آموزشی شناسایی مجلات

یک‌شنبه, اکتبر ۱۷, ۲۰۲۱ - ۰۸:۲۷