برای اولین بار در ایران طراحی شاخص جدید علم سنجی توسط پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

سه نفر از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، برای اولین بار در ایران موفق به طراحی شاخصی جامع در ارزیابی مقالات علمی نمایه شده در پایگاه های استنادی SCOPUS و Web of Science شدند.

گفتنی است نتایج این پژوهش که توسط دکتر حسن اشرفی ریزی، رقیه قضاوی و بهجت طاهری انجام گردید در سال ۲۰۱۹ در مجله Journal of Scientometric Research منتشر شده است.
شایان ذکر است توجه به همه ابعاد کیفیت مقاله، امکان مقایسه همه رشته های دانشگاهی با یکدیگر،  نگاه کیفی تر به ارزیابی مقالات علمی و حذف معایب شاخص های موجود مانند Impact Factor  و H-Index، برخی از ویژگی های این شاخص می باشد.