اهداف، چشم انداز و معرفی جامعه

  

خط مشی و اهداف کتابخانه دانشکده بهداشت و تغذیه

کتابخانه دانشکده بهداشتِ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با توجه به رسالت و اهداف دانشگاه و کتابخانه مرکزی مصمم است  بستر مناسبی را جهت بهره برداری بهینه از منابع اطلاعاتی و پژوهش برای پژوهشگران و مراجعان کتابخانه فراهم نماید.

بر این اساس با توجه به ظرفیت های موجود و با در نظر گرفتن ماموریت فوق اهداف ذیل تدوین میگردد.

 -سیاست­گذاری و برنامه ریزی برای بهبود کیفیت و ارتقاء کمیت منابع چاپی و دیجیتالی در کتابخانه

- توسعه و ارتقاء کیفیت و کمیت انواع خدمات کتابخانه­ای

- توسعه شیوه­ های دسترسی به اطلاعات علمی از طریق استفاده از منابع دیجیتالی

- ارتقاء سطح علمی کتابداران از طریق شرکت در کارگاه­های آموزشی

- افزایش مهارت اطلاع­ یابی کاربران و آموزش نحوه جستجو و بازیابی منابع در پایگاه­های اطلاعاتی

- ارتباطات و همکاری­ های بین کتابخانه­ ای

جامعه هدف:

اعضاء محترم هیأت علمی، دانشجویان و پژوهشگران وابسته به دانشگاه و مراجعین آزاد در حوزه­ های علمی بهداشت و تغذیه  به شرح ذیل:

  • آمار و اپیدمیولوژی
  •  مهندسی بهداشت محیط
  •  مهندسی بهداشت حرفه ­ای
  •  بهداشت و ارتقاء سلامت
  • تغذیه بالینی
  • تغذیه جامعه
  • علوم و صنایع غذایی

 

 

ارتباط باما

آدرس : اصفهان- دروازه شیراز -خیابان هزارجریب -دانشگاه علوم پزشکی اصفهان -معاونت تحقیقات وفناوری --تلفن: ۳۷۹۲۳۸۲۴

Isfahan University Of Medical Sciences , Isfahan, Iran

E-mail: centlib@lib.mui.ac.ir

 

کاربران آنلاین

هم‌اکنون ۰ کاربر آنلاین هستند.