چشم انداز

کتابخانه مجتمع آموزشی درمانی و پژوهشی خورشید برآن است باهمکاری تیم مدیریتی مرکز و هماهنگی با معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و با \پیشتازی در ارتقای  سطح سواد اطلاعاتی و توانمندسازی استفاده کنندگان و تضمین مجموعه ای غنی و پویا ، سهم بیمارستان را در انجام فعالیت های آموزشی و پژوهشی بالا ببرد و در نتیجه سهم  بیمارستان و دانشگاه در تولید علم افزایش یابد  که این امر موجب بهبود ارائه خدمات به بیماران و ارتقای سطح  سلامت جامعه می گردد. به این منظور در استفاده از ساختارهای نوین در عرصه اطلاعات و فناوری و با اتکا به نیروی انسانی کارآمد بهره برده و از تغییرات مثبت در رویارویی با انبوه اطلاعات و نیازها و رفتارهای در حال تغییر کاربران استقبال می نماید تا مجموعه و خدماتی برخوردار از بالاترین استاندارد، با مجموعه ای غنی و  پویا و روز آمد را برای تمامی پزشکان، پرستاران،پژوهشگران و دانشجویان فراهم کند.  و در این راستا کتابخانه تلاش می کند  نقش خود را به عنوان واسطه اطلاعات به بهترین نحو انجام دهد ، بدین منظور اهداف کوتاه مدت و بلند مدت کتابخانه مجتمع جهت چشم انداز چندساله  برای کتابخانه بیمارستان نگارش شده است که به پیوست قابل مشاهده است.