خط مشی مجموعه سازی کتابخانه دانشکده بهداشت و تغذیه
با توجه به رشد روزافزون اطلاعات، منابع علمی و تغییر و تنوع در انتظارات جامعه استفاده کننده، مجموعه کتابخانه باید در راستای اهداف و رسالت کتابخانه مبنی بر تاﻣﯿﻦ ﻣﻨﺎﺑﻊ و نیاز اطلاعاتی مراجعان و متناسب با بودجه و فضا توسعه یابد و از ورود منابع اطلاعاتی غیر کاربردی و غیر قابل استفاده جلوگیری شود.
مجموعه کتابخانه
مجموعه کتابخانه شامل: کتب، نشریات، پایان نامه ها، طرحهای تحقیقاتی، گزارشات موردی چاپی و الکترونیک و نرم افزار های تخصصی در حوزه آمار و اپیدمیولوژی، آموزش بهداشت، تغذیه و علوم غذایی، مهندسی بهداشت محیط و مهندسی بهداشت حرفه ای و پایگاههای اطلاعاتی موجود در کتابخانه دیجیتال (ژورنال ها و کتاب های تمام متن، چکیده مقالات، پایان نامه ها، پروانه های ثبت اختراع و ...)که به طور متمرکز توسط ستاد امور کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تهیه و پشتیبانی می گردد، می باشد. سیستم مخزن کتابخانه باز و ورود به قفسه ها و بررسی و انتخاب منابع برای کلیه مراجعه کنندگان آزاد، و دسترسی و امانت منابع بصورت الکترونیک و از طریق نرم افزار جامع کتابخانه ای آذرسا می باشد.
جامعه هدف
اعضاء محترم هیأت علمی، اساتید، کارمندان، کارکنان، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و سایر پژوهشگران و مراجعین در حوزه های علمی نامبرده (بر اساس آئین نامه های دانشگاه).
بودجه
بودجه کتابخانه به صورت سالانه تأمین می شود. دو سوم بودجه از طرف معاونت پژوهشی دانشگاه و یک سوم آن توسط معاون مالی اداری دانشکده اختصاص می یابد؛ که هر ساله به صورت مستقل اعلام می شود و پیش بینی این مبلغ توسط کتابخانه مرکزی صورت می گیرد. تقسیم بودجه بین گروههای آموزشی و مقاطع تحصیلی مختلف بر اساس درخواست و نیازگروه ها انجام میگیرد .
انتخاب منابع و تامین منابع
مجموعه سازی ومجموعه گستری در كتابخانهها امری ضروری و از مهم ترین معيارهاي ارزيابي كيفيت و كارآيي کتابخانه و خدمات آن می باشد. بر این اساس امر انتخاب و سفارش منابع جدید توسط کمیته تأمین منابع و مطابق سر فصل دروس، درخواست گروه های آموزشی و نیاز سنجی مراجعان و کاربران کتابخانه انجام می گردد. کمیته مذکور متشکل از معاون پژوهشی دانشکده، سرپرست کتابخانه و نمایندگان گروههای آموزشی دانشکده می باشد. بودجه اصلی کتابخانه به صورت سالانه توسط معاونت پژوهشی دانشگاه و بودجه تامین منابع درخواستی فوری و ضروری توسط دانشکده اختصاص می یابد. تقسیم و تخصیص بودجه بین گروههای آموزشی و مقاطع مختلف تحصیلی بر اساس نیاز و درخواست گروه ها و فوریت های آموزشی انجام میگردد.
لازم بذکر است بخشی از منابع عمومی کتابخانه(کتب روانشناسی،ادبیات، رمان ها و...) در غالب کتب اهدایی یا دریافت جریمه دیرکرد تامین می گردد.
ارزیابی و وجین مجموعه
لازمه پویایی و روز آمدی کتابخانه ارزیابی مجموعه می باشد. این سنجش به صورت سیاهه برداری، رف خوانی، بررسی کارکرد امانت و استفاده منابع و نظر سنجی از مراجعان انجام می گیرد.
فرایند وجين از مهمترین فعالیت ها کتابخانه در راستای ارزیابی و بهسازی مجموعه بهشمار ميرود كه همانند ساير امور مرتبط با مديريت و توسعة مجموعه، نيازمند دقتنظر و توجه می باشد. حذف و وجین منابع بلا استفاده ی مجموعه بصورت دوره ای و طبق خط مشی مدون وجین منابع ستاد امور کتابخانه انجام و شامل منابع زیر می شود.
منابع قدیمی و مستعملِ غیر قابل تعمیر و صحافی.
ویرایش های قبلی منابعی که ویرایش جدید آن با تغییرات اساسی منتشر و جایگزین شده باشد.
منابع بلا استفاده که ۵ تا ۱۰ سال گذشته کارکردی نداشته و به امانت نرفته باشند.
نسخه های تکراری و مازاد منابعی که زیاد مورد استفاده قرار نمی گیرند.
همکاری با سایر کتابخانه ها
کتابخانه دانشکده با سایر کتابخانه های دانشگاه (کتابخانه های دانشکده ای و بیمارستانی) مرتبط و از طریق نرم افزار کتابخانه ای آذرسا لینک می باشد و با کتابخانه های غیر تحت پوشش (شهرداری، دانشگاه اصفهان، دانشگاه صنعتی، دانشگاه مالک اشتر، دانشگاه هنر و....) از طریق طرح امانت بین کتابخانه ای ستاد امور کتابخانه ها همکاری دارد.