اخبار

• کارگاه آشنایی با خلاصه سیاستی دوشنبه 22 خرداد ماه 1402 ویژه کتابداران دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

کارگاه " آشنایی با خلاصه سیاستی" در روز دوشنبه 22 خرداد ماه 1402 با حضور کتابداران دانشگاه در کتابخانه مویدالاطباء با تدریس دکتر امینی برگزار شد.در این کارگاه ابتدا به بیان ضرورت نوشتن خلاصه سیاستی و نقش آن در ارائه راه حلی جدید و نوین به سیاستگزاران پرداخته شد. در ادامه چارچوب نگارش خلاصه سیاستی و مثال هایی در این حوزه مطرح گردید.

• کارگاه جستجوی اطلاعات علمی با رویکرد پژوهش های حوزه پزشکی روز سه شنبه ۹ خرداد ماه 1402 در کتابخانه مویدالاطباء برگزار شد.

*کارگاه جستجوی اطلاعات علمی با رویکرد پژوهش های حوزه پزشکی* در روز سه شنبه ۹ خرداد ماه ۱۴۰۲ با حضور جمعی از دانشجویان و پژوهشگران در کتابخانه مویدالاطباء با تدریس دکتر محمدرضا هاشمیان برگزار شد. مطالب ارائه شده در این کارگاه شامل سه بخش بود. بخش اول آشنایی با پیشینه پژوهش، که اهمیت بخش پیشنه ها مورد بررسی قرار گرفت. بخش دوم روش جستجوی پیشینه ها با ارائه یک نمونه به صورت عملی بیان گردید و در بخش آخر هم ساختار و نحوه سازماندهی بخش پیشینه ها ارائه گردید.

• ثبت‌نام دریافت یارانه خرید از نمایشگاه کتاب آغاز شد.

ثبت‌نام یارانه اعتباری خرید کتاب ویژه بخش مجازی سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای سازمان‌ها و نهادها از (چهارشنبه ششم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲) آغاز شده و متقاضیان می‌توانند برای ثبت‌نام به سامانه bon-org.tibf.ir مراجعه کنند.

• سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران همزمان به صورت مجازی در ketab.ir برگزار خواهدشد.

سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با شعار "آینده خواندنی است" 20 تا 30 اردیبهشت ماه 1402 در مصلی امام خمینی (ره) و همزمان به صورت مجازی در ketab.ir برگزار خواهد شد.

• جلسه شورای مسئولان کتابخانه های دانشگاه در روز چهارشنبه 13 اردیبهشت ماه 1402 برگزار گردید.

جلسه شورای مسئولان کتابخانه های دانشگاه در تاریخ 13 اردیبهشت ماه 1402 با هدف هماهنگی و تبادل نظر پیرامون مسائل کتابخانه های دانشگاه با حضور مسئولان محترم کتابخانه های مذکور برگزار شد. در این جلسه مشکلات حوزه نیروی انسانی، بودجه تامین منابع، روند تهیه منابع علمی مورد نیاز و سایر مشکلات موجود مورد بررسی قرار گرفته و پیشنهاداتی بمنظور بهبود خدمات و شرایط کتابخانه ها مطرح گردید.