کتابخانه موید الاطباء یکی از بزرگترین کتابخانه های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است که خدمات کتابخانه ای مربوط به دانشکده های پزشکی و داروسازی این دانشگاه از طریق این کتابخانه ارائه میشود. کاربران دانشگاه از طریق این کتابخانه میتوانند به منابع تخصصی در حوزه پزشکی و پیراپزشکی و داروسازی دست پیدا کرده و همچنین از امکانات دیگری مانند استفاده از پایان نامه ها، ایستگاههای کاری جستجوی اطلاعات، سالن مطالعه و ... استفاده کنند. در این فیلم آموزشی شما با بخشهای مختلف این کتابخانه و نحوه مراجعه و استفاده از آنها آشنا خواهید شد.
جهت مشاهده ویدیو آموزشی روی این لینک کلیک کنید.
کتابخانه مدیریت و توانبخشی، یکی از کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است که خدمات متنوعی را به اعضای هیات علمی، دانشجویان و محققان دانشکده های مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و علوم توانبخشی ارائه می نماید. در این راهنمای ویدئویی با خدمات مختلف این کتابخانه آشنا خواهید شد.
جهت مشاهده ویدیو آموزشی روی این لینک کلیک کنید.
به منظور دسترسی بیشتر مراجعین به منابع کتابخانه ای مورد نیاز در شهر اصفهان، "طرح امانت بین کتابخانهای اصفهان" راه اندازی شده است. کتابخانههای عضو طرح در حال حاضر عبارتند از: دانشگاه اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان، دانشگاه هنر اصفهان، مرکز تحقیقات معلمان، خانه ریاضیات اصفهان و دانشگاه پیام نور اصفهان. این طرح در دانشگاه ها کلیه اساتید و محققین، دانشجویان مقاطع مختلف و کارمندان را پوشش می دهد.
جهت مشاهده ویدیو آموزشی روی این لینک کلیک کنید.
میز مشاوره پژوهشی و فناوری، سرویس جدید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در زمینه ارائه خدمات مشاوره پژوهشی به اعضای هیات علمی متقاضی استفاده از این خدمات است. با استفاده از میز مشاوره پژوهشی امکان رزرو جلسات مشاوره بصورت آنلاین وجود دارد. این خدمات بصورت حضوری یا آنلاین انجام می شود و حوزه های تحت پوشش این خدمات، شامل آمار و روش تحقیق، نگارش مقاله، طراحی مطالعات محصول محور، جستجوی اطلاعات، انتخاب مجلات، مشابهت یابی و کنترل سرقت علمی و ... است. در این ویدئو شما با نحوه استفاده از این خدمت آشنا خواهید شد.
جهت مشاهده ویدیو آموزشی روی این لینک کلیک کنید.
انواع مختلفي از منابع اطلاعاتي در کتابخانه هاي دانشگاهي در دسترس استفاده کنندگان از خدمات اين کتابخانه ها وجود دارد. منابع چاپي و منابع الکترونيکي دو بخش عمده از اين منابع اطلاعاتي محسوب مي شوند که براي دسترسي به منابع اطلاعاتي چاپي و بخشي از منابع ديجيتال دانشگاه لازم است از نرم افزار جامع کتابخانه اي و براي جستجو و دستيابي به اطلاعات منابع اطلاعاتي الکترونيکي از طريق مجموعه پايگاههاي اطلاعاتي موجود در کتابخانه ديجيتال دانشگاه استفاده شود. در اين راهنما در مورد نقشه دسترسي به منابع اطلاعاتي دانشگاه توضيح داده شده است.
جهت مشاهده ویدیو آموزشی روی این لینک کلیک کنید.
بطور کلي دسترسي به امکانات و منابع اختصاصي دانشگاهي که در بستر شبکه داخلي توزيع شده اند صرفا براي کاربراني امکان پذير است که به شبکه داخلي ( اينترانت ) دانشگاه متصل باشند. براي اين منظور لازم است که فرد در داخل دانشگاه حضور داشته باشد و يا اينکه با استفاده از اتصال VPN از بيرون از سازمان از منابع و امکانات استفاده نمايد. در اين راهنماي آموزشي نحوه تنظيم و فعال سازی و اتصال به شبکه VPN توضيح داده شده است.
جهت مشاهده ویدیو آموزشی روی این لینک کلیک کنید.
جهت مشاهده فایل راهنمای فعال سازی VPN در سامانه سمکا اینجا کلیک کنید
این راهنمای آموزشی ویژه مدیران کتابخانه های دانشگاههای علوم پزشکی کشور تولید شده است و مخاطبین بوسیله این محتوای آموزشی با نحوه کار با سامانه ارزشیابی کتابخانهها و کتابداران علوم پزشکی که یکی از سامانه های جدید وزارت بهداشت است که با هدف ارزیابی وضعیت کتابخانهها و کتابداران شاغل در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ایجاد شده است آشنا خواهند شد.
جهت مشاهده ویدیو آموزشی روی این لینک کلیک کنید.
سامانه ارزشیابی کتابخانهها و کتابداران علوم پزشکی یکی از سامانه های جدید وزارت بهداشت با هدف ارزیابی وضعیت کتابخانهها و کتابداران شاغل در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور است. این راهنمای آموزشی برای آشنایی مسئولان کتابخانه های دانشگاههای علوم پزشکی با نحوه استفاده از این سامانه تولید شده است.
جهت مشاهده ویدیو آموزشی روی این لینک کلیک کنید.
سامانه ارزشیابی کتابخانهها و کتابداران علوم پزشکی یکی از سامانه های جدید وزارت بهداشت با هدف ارزیابی وضعیت کتابخانهها و کتابداران شاغل در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور است. در این راهنمای آموزشی که ویژه کتابداران شاغل در این کتابخانه ها تولید شده است، نحوه کار با این سامانه و مراحل ورود اطلاعات در آن برای کتابداران آموزش داده شده است.
جهت مشاهده ویدیو آموزشی روی این لینک کلیک کنید.
سامانه کتب الکترونیک کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (libdoc.mui.ac.ir)
امور کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با هدف تسهیل دسترسی استفادهکنندگان از کتابخانه های دانشگاه به کتب علمی جدید اقدام به راهاندازی سامانه کتب الکترونیکی کتابخانههای دانشگاه نموده است.
از طریق این سامانه کاربران قادر خواهند بود که به متن کامل کتب الکترونیکی موجود در سطح کتابخانه های دانشگاه دسترسی داشته باشند.
جهت استفاده از این سامانه لازم است کاربران از طریق شبکه داخلی دانشگاه (پردیس و سایر مراکز تابعه دانشگاه) و بدون اتصال به VPN اقدام نمایند.
به منظور آشنایی با این سامانه کلیپ بالا را مشاهده نمایید. https://aparat.com/v/othhky6