مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی امید

برگزاری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران ۳ بهمن ماه الی ۱۰ بهمن ماه

دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از تاریخ ٣ تا ١٠ بهمن ماه سال جاری برگزار می شود.

خرید کتاب از ناشران به صورت غیرحضوری و از طریق سایت خانه کتاب به آدرس www.ketab.ir انجام می گردد. ( ادامه در قسمت مشاهده)

شنبه, ژانویه ۲۲, ۲۰۲۲ - ۱۲:۴۴
آإشنایی با سامانه Publons

سامانه پابلونز معتبرترین سرویس داوری مقالات علمی دنیا و یکی از محصولات موسسه Clarivate Analythics است. این سامانه از سال ۲۰۱۹ آغاز به فعالیت نموده و با ارائه برخی سرویس های رایگان به پژوهشگران، داوران و مجلات در این حوزه جایگاه ویژه ای پیدا کرده است. یکی از ویژگی های اصلی این سامانه ارائه اطلاعات جامع و کامل در مورد داوران مجلات علمی دنیاست و عضویت در این سامانه برای داوران دارای امتیازات ویژه خواهد بود. در واقع این سامانه یکی از راه‌های اصلی شناسایی و انتخاب داوران و ارتباط بین داوران با مجلات علمی در سطح دنیاست.(ادامه در قسمت مشاهده)

سه‌شنبه, ژانویه ۱۸, ۲۰۲۲ - ۰۹:۴۰
آشنایی با ابزارهای انتخاب مجله براساس عنوان وچکیده

یکی از نیازهای نویسندگان مقالات علمی شناسایی مجلاتی است که بیشترین ارتباط موضوعی را با دستنوشته آماده شده داشته باشند. علاوه بر آن شاخص‌های دیگری مانند میزان اعتبار مجله، مدت زمان بررسی و پاسخگویی مجله، هزینه‌های مربوط به انتشار و غیره بر انتخاب مجله مناسب برای انتشار مقاله تاثیرگذار هستند. از بین روشهای موجود برای انتخاب یک مجله مناسب جهت چاپ مقاله، یکی از ابزارهای کاربردی موجود پایگاه‌های پیشنهاد دهنده مجلات بر اساس چکیده و عنوان دست‌نوشته هستند.(ادامه در قسمت مشاهده)

سه‌شنبه, ژانویه ۱۸, ۲۰۲۲ - ۰۹:۳۲
وبینار آشنایی با پایگاههای استنادی وشاخصهای علم سنجی

روزچهارشنبه سوم آذرماه ساعت ۱۴ وبینار آشنایی با پایگاههای استنادی وشاخصهای علم سنجی جهت پزشکان بیمارستان توسط دکتر امیررضا منطقی نژاد و زیر نظر مرکزتحقیقات پیشگیری ازسرطان بیمارستان برگزار گردید.

دوشنبه, نوامبر ۲۹, ۲۰۲۱ - ۱۳:۰۴
کتابخانه ،کانون اطلاعات دانش و پیشرفت

امروزه دانش به عنوان سرمایه اصلی سازمانها است. دسترسی به دانش یا به عبارت بهتر مدیریت دانش در سازمان ها از اهمیت زیادی برخوردار ا ست. کتابداران کتابخانه های تخصصی باید برای گردآوری، حفظ، و مدیریت دانش(آشکار و پنهان) با ارزش، منحصربه فرد سازمانها که در معرض خطر هستند، کوشش کنند.

سه‌شنبه, نوامبر ۲۳, ۲۰۲۱ - ۲۳:۰۳