مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی امید

کارگاه آموزشی آشنایی با نرم افزارهای استنادی

گروه هدف: کتابدار، کارشناس کتابداری، مسئول کتابداری، کارشناس علم سنجی، کارشناس مجلات

محل برگزاری : سالن آموزش کتابخانه مویدالاطبا

زمان برگزاری: ۲۷ و ۲۸ خرداد ماه از ساعت ۸ لغایت ۱۳ (در دو گروه)

ثبت نام: از طریق سامانه آموزش کارکنان از تاریخ ۹۸/۳/۲۲ لغایت ۹۸/۳/۲۵
زمان پیش آزمون: یکشنبه  ۹۸/۳/۲۶ از ساعت ۱۲ لغایت ۱۳:۳۰

پنجشنبه, خرداد ۲۳, ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۶
دسترسی مجدد به مجموعه Embase

قابل توجه اعضای محترم هیات علمی ، دانشجویان و پژوهشگران گرامی
 دسترسی مجدد به مجموعه Embase با پیگیری ستاد امور کتابخانه برقرار شد.

شنبه, خرداد ۱۸, ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۷
کلاس توجیهی بدو ورود فراگیران

روزیکشنبه۱۲خرداد ماه ساعت۸صبح کلاس توجیهی بدو ورود فراگیران با سخنرانی مسئولین بخشها ( بهبودکیفیت، کنترل عفونت، کتابخانه،مدارک پزشکی، اموزش به بیمارو ایمنی بیمار ) درسالن شورا شماره یک بیمارستان برگزار گردید.

شنبه, خرداد ۱۸, ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۳
برای اولین بار در ایران طراحی شاخص جدید علم سنجی

سه نفر از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، برای اولین بار در ایران موفق به طراحی شاخصی جامع در ارزیابی مقالات علمی نمایه شده در پایگاه های استنادی SCOPUS و Web of Science شدند.گفتنی است نتایج این پژوهش که توسط دکتر حسن اشرفی ریزی، رقیه قضاوی و بهجت طاهری انجام گردید در سال ۲۰۱۹ در مجله Journal of Scientometric Research منتشر شده است.شایان ذکر است توجه به همه ابعاد کیفیت مقاله، امکان مقایسه همه رشته های دانشگاهی با یکدیگر،  نگاه کیفی تر به ارزیابی مقالات علمی و حذف معایب شاخص های موجود ، برخی از ویژگی های این شاخص می باشد.

چهارشنبه, خرداد ۸, ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۷
قابل توجه فراگیران محترم بیمارستان

کلاس توجیهی بدو ورود فراگیران، خرداد ماه در روز یکشنبه مورخ ۹۸/۳/۱۲ ساعت ۸ صبح در سالن کنفرانس دکتر دبیری برگزار می گردد.

چهارشنبه, خرداد ۸, ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۲