اخبار کتابخانه فناوریهای نوین

طرح امانت بین کتابخانه ای شهر اصفهان

به منظور دسترسی بیشتر مراجعین به منابع کتابخانه ای مورد نیاز در شهر اصفهان، "طرح امانت بین کتابخانه‌ای اصفهان" راه اندازی شده است. کتابخانه‌های عضو طرح در حال حاضر عبارتند از: دانشگاه اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان، دانشگاه هنر اصفهان، مرکز تحقیقات معلمان، خانه ریاضیات اصفهان و دانشگاه پیام نور اصفهان. این طرح در دانشگاه ها کلیه اساتید و محققین، دانشجویان مقاطع مختلف و کارمندان را پوشش می دهد.

دوشنبه, ژوئیه ۲۵, ۲۰۲۲ - ۰۹:۵۰
تسهیل دسترسی به منابع اطلاعاتی الکترونیکی دانشگاه

تسهیل دسترسی به منابع اطلاعاتی الکترونیکی دانشگاه که در قالب پایگاه‌های اطلاعاتی، مجموعه‌های الکترونیکی و سایر سامانه‌های مرتبط با پژوهش در دسترس کاربران قرار دارند یکی از ضرورتها و اهداف مدیریت اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه است. در این راستا و پیرو اقدامات انجام شده از سوی ستاد امور کتابخانه‌های دانشگاه، وب‌سایت جدید کتابخانه دیجیتال دانشگاه بعنوان مرجع اصلی دسترسی به پایگاههای اطلاعاتی دانشگاه به آدرس diglib.mui.ac.ir از تاریخ ۲۳ خرداد ماه سال جاری در دسترس عموم قرار گرفته است.

دوشنبه, ژوئیه ۲۵, ۲۰۲۲ - ۰۹:۴۶
خرمشهر را خدا آزاد کرد.

مقاومت مردم خرمشهر، حماسه ای از یاد نرفتنی است؛ چرا که مردم این شهر در حالی به مبارزه با دشمن پرداختند که از پیش برای این تهاجم و تجاوز آمادگی نداشتند. سوم خرداد و فتح خرمشهر، آیینه گویایی از تاریخ و جغرافیای دفاع مقدس و جهاد آگاهانه و شجاعت مظلومانه ملت ایران است.

چهارشنبه, می ۲۵, ۲۰۲۲ - ۱۰:۳۱
روز استاد گرامی باد

در سپیده دم ازل آن زمان که سازندگی کائنات آغاز می‌گردید و کتاب تکوین گشوده می‌شد، نخستین کلمه‌ای که با قلم تقدیر بر دیباچه قاموس هستی نقش بست واژه زیبای استاد بود و سر فصل این کتاب کهن به تعلیم و تربیت اختصاص یافت.
روزتان مبارک

چهارشنبه, می ۲۵, ۲۰۲۲ - ۱۰:۳۱