اخبار کتابخانه فناوریهای نوین

alert یا سیستم اطلاع رسانی جاری چیست؟

alert یا سیستم اطلاع رسانی جاری، یکی از امکاناتی است که در پایگاههای اطلاعاتی scopus و isi در نظر گرفته شده و از طریق آن جدیدترین مقالات چاپ شده در موضوع مورد نظر محققین و علاقمه مندان به آنان اطلاع داده می شود.لذا بخش اطلاع رسانی کتابخانه مویدالاطباء دانشگاه علوم پزشکی اصفهان راهنمای نحوه ایجاد و استفاده از این امکان را در پایگاههای اطلاعاتی scopus و isi تهیه و در اختیار شما عزیزان قرار می دهد.

چهارشنبه, ژانویه ۲۰, ۲۰۲۱ - ۱۱:۰۸
سامانه جامع طرحهای تحقیقاتی علوم پزشکی کشور

به استحضار می رساند »سامانه جامع طرحهای تحقیقاتی علوم پزشکی کشور« به عنوان یکی از سامانه های نظام نوین اطلاعات پژوهش پزشکی ایران "نوپا" در آدرسhttps://rpis.research.ac.ir راه اندازی و همزمان با هفته پژوهش رونمایی شده است. این سامانه دربرگیرنده عناوین و اطلاعات بیش از ۲۰۰هزار عنوان طرح تحقیقاتی و پایان نامه دانشگاههای علوم پزشکی است. در این سامانه از طریق جستجوی ساده و پیشرفته، می توان اطلاعات طرحهای تحقیقاتی و پایان نامه های مصوب و خاتمه یافته دانشگاهها را بازیابی نمود. از این سامانه برای جلوگیری از تکرار پژوهشهای قبلی و بررسی عناوین تکراری و به زودی برای مشابهت یابی عناوین و متن پروپوزالها و گزارش نهایی طرحهای تحقیقاتی وپایان نامه ها استفاده خواهد شد. اطلاعات سامانه مذکور سحرگاه هر روز بروزرسانی می شود.

چهارشنبه, ژانویه ۲۰, ۲۰۲۱ - ۱۱:۰۶
تهیه راهنمای نرم افزار کتابخانه ای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

راهنمای نرم افزار کتابخانه ای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جهت بهره برداری کاربران محترم فراهم گردیده است. جهت دریافت آن به کتابخانه مراجعه نمایند.

چهارشنبه, ژانویه ۲۰, ۲۰۲۱ - ۱۱:۰۳
تهیه راهنمای معرفی کتابخانه دانشکده فناوریهای نوین پزشکی

راهنمای معرفی کتابخانه دانشکده فناوریهای نوین پزشکی جهت بهره برداری کاربران محترم فراهم گردیده است. جهت دریافت آن به کتابخانه مراجعه نمایند.

چهارشنبه, ژانویه ۲۰, ۲۰۲۱ - ۱۰:۵۹
دسترسی الکترونیک پایان نامه ها

به اطلاع اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان عزیز می رساند نسخه الکترونیکی پایان نامه ها  درنرم افزارکتابخانه  موجود می باشد. مراجعه کنندگان می توانند با استفاده از نام کاربری و رمز عبور خود به فایل چکیده و مشاهده متن کامل آن دسترسی یابند.  کاربرانی که فاقد رمز عبورمی باشند جهت دریافت آن به کتابخانه مراجعه ویا با شماره تلفن ۳۷۹۲۳۸۷۶ تماس حاصل نمایند.

چهارشنبه, ژانویه ۲۰, ۲۰۲۱ - ۱۰:۵۲