آشنایی با کتاب حمایت تغذیه ای در افرا د مبتلا به سرطان: نحوه دریافت غذا قبل، حین و بعد از درمان سرطان

کتاب حمایت تغذیه ای در افراد مبتلا به سرطان درسنامه کامل و جامع از شیوه تغذیه صحیح و تغذیه مناسب برای سرطان استخوان، ریه، معده و کبد در دوره های مختلف قبل و بعد از ابتلا است. این کتاب به مهم ترین مباحثی که افراد مبتلا به سرطان، مراقبان و نزدیکان وی باید توجه داشته باشند، مثل سبک زندگی سالم، میوه های مفید برای سرطان، فعالیت بدنی لازم و کنترل وزن، اشاره می کند. سرفصل های کتاب نیز مطابق طرح درس رژیم درمانی و بخش انکولوژی کارآموزی تغذیه بالینی کارشناسی رشته علوم تغذیه و منابع ارشد تغذیه تالیف شده است.

درسنامه جامع تغذیه افراد مبتلا به سرطان ساده و روان نگارش شده و در هر بخش از آن، نکات مهم و کلیدی ارائه شده اند. این کتاب می تواند برای دانشجویان رشته تغذیه و داوطلبان کنکور ارشد منبع مناسبی باشد. همچنین با توجه به اینکه مطالب مهم در این کتاب گردآوری شده اند، می توانید در صورت بروز مشکلات تغذيه ای، در این کتاب با نحوه مواجهه با آن آشنا شوید و به بهترين شکل آن را مديريت کنید.

ویژگی های کتاب حمایت تغذیه ای در افراد مبتلا به سرطان
  • درسنامه جامع تغذیه مبتلایان سرطان بر اساس منابع ارشد رشته علوم تغذیه پزشکی
  • مطابق طرح درس رژیم درمانی و بخش انکولوژی کارآموزی تغذیه بالینی کارشناسی رشته علوم تغذیه
  • متنی روان و ساده برای خوانندگان و منبع مناسب برای کارورزان، دانشجویان و داوطلبان آزمون ارشد تغذیه