با توجه به رسالت و اهداف آموزشی و پژوهشی دانشگاه و دانشکده و ظرفیت های موجود اهداف کتابخانه دانشکده بهداشت و تغذیه به شرح ذیل تدوین میگردد:
1. پشتیبانی اهداف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه و دانشکده از طریق تامین نیازهای اطلاعاتی اساتید، دانشجویان و سایر مراجعان و کاربران
2. گردآوری و سازماندهی مجموعه ای غنی و روزآمد از منابع اطلاعاتیِ علمی- تخصصی و مرجع در حوزه های آموزشی دانشکده و ارتقاء کمی و کیفیِ مجموعه کتابخانه.
3. بکارگیری شیوه های نوین کتابداری و اطلاع رسانی و تکنولوژی های پیشرفته اطلاعاتی در جهت استفاده بهینه از امکانات، منابع و نیروی انسانی بمنظور سهولت و سرعت در اشاعه اطلاعات، دسترسی به آن و عرضه فعالانه خدمات .
4. آموزش و افزایش مهارت اطلاع یابی مراجعان و کاربران در مجموعه و منابع کتابخانه و پایگاههای اطلاعاتی
5. آموزش مداوم وارتقاء سطح علمی و مهارت های تخصصی کتابداران جهت بهبود وتوسعه خدمات و فعالیت ها
6. تعامل و ارتباطات با سایر کتابخانه ها و مراکز اطلاعاتی جهت پویایی مجموعه و رفع موثر نیاز های اطلاعاتی مراجعان (بر اساس آئین نامه های دانشگاه).
7. تعامل با گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی و شورای سیاستگزاری کتابخانه ها جهت رفع معضلات و چالش های کتابخانه و تدوین برنامه ها بر پایه اصول علمی و سازمانی.
8. تامین و ارتقاء زیر ساخت های فنی و فیزیکی مجموعه کتابخانه و ایجاد فضا و بستری مناسب جهت مطالعه و پژوهش.
9. ارزیابی دوره ای فعالیت ها و مجموعه کتابخانه و سیاست گذاری و برنامه ریزی جهت بهینه سازی خدمات و منابع.