تعطيلی سالنهای مطالعه كتابخانه مؤیدالاطباء بدلیل آلودگی هوا در روزهای پنجشنبه و جمعه16و17آذر1402

قابل توجه اعضای محترم کتابخانه مؤیدالاطباء

و پيرو مصوبه کار گروه هماهنگی شرايط اضطرار آلودگی هوا و غير حضوری شدن کلاس های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سالن های مطالعه  کتابخانه مؤیدالاطباء  در روزهای پنجشنبه و جمعه  16 و 17 آذر 1402 تعطیل خواهد بود.

🔹آرشیو روزهای گذشته

🔹با توجه به تصویب مجدد کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوای استان اصفهان در خصوص استمرار آلودگی هوا

بخش های اداری و سالن های مطالعه کتابخانه مؤیدالاطباء در روز چهارشنبه 15 آذر 1402 تعطیل خواهد بود.

🔹پيرو مصوبه کار گروه هماهنگی شرايط اضطرار آلودگی هوا و غير حضوری شدن کلاس های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
بخش های اداری کتابخانه مؤیدالاطباء و سالن های مطالعه در روز سه شنبه 14 آذر 1402 تعطیل خواهد بود

🔹به اطلاع کلیه استفاده کنندگان محترم کتابخانه موید الاطباء می رساند کتابخانه و سالن های مطالعه آن شنبه مورخه 11 آذر ماه 1402 بدلیل آلودگي هوا تعطیل می باشد.

🔹به اطلاع کلیه استفاده کنندگان محترم کتابخانه موید الاطباء می رساند کتابخانه و سالن های مطالعه آن در تاریخ 22 آبان ماه 1402 بدلیل آلودگي هوا تعطیل می باشد.

🔹 با توجه به تصویب مجدد کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوای استان اصفهان در خصوص استمرار آلودگي هوا

به اطلاع کلیه استفاده کنندگان محترم کتابخانه موید الاطباء می رساند کتابخانه و سالن های مطالعه آن در تاریخ 23 آبان ماه 1402 تعطیل می باشد.