طرح بخشودگی جرایم دیرکرد کتابخانه دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی پزشکی

به مناسبت فرارسیدن دهه کرامت، کتابخانه دانشکده در نظر دارد طرح بخشودگی جرایم دیرکرد اعضای کتابخانه را اجرا نماید.

با توجه به اینکه از ابتدای خرداد ماه 1403، جریمه دیرکرد براساس آیین‌نامه داخلی کتابخانه محاسبه و دریافت خواهد شد، دانشجویان، اساتید و کارمندان محترم دانشکده می‌توانند جهت تعیین تکلیف مدارک در دست امانت و بخشودگی جرایم دیرکرد خود از تاریخ ۲۲ الی ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به کتابخانه دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی پزشکی مراجعه کرده و یا در همین تاریخ درخواست خود را جهت بخشودگی تمام دیرکردهای پیشین به همراه مشخصات و شماره عضویت خود به ایمیل کتابخانه (library.mng.mui.ac.ir) ارسال نمایند.

تذکر: دیرکردهای هر کتاب امانت گرفته شده از ابتدای ایجاد پروفایل عضویت شخص، در نرم‌افزار ذخیره شده است، بنابراین کاربران کتابخانه می توانند  جهت ملاحظه میزان دیرکرد ثبت شده در پروفایل عضویت خود به کتابخانه مراجعه فرمایند.

جرایم دیرکرد کتابخانه بر اساس آیین نامه داخلی مصوب شورای دانشکده بدین شرح است: جریمه دیرکرد به صورت اهدای کتاب متناسب با اهداف کتابخانه با تایید کتابدار میز امانت (در ازای دیرکرد هر 30 روز، یک عنوان کتاب) و یا پرداخت جریمه نقدی (به ازای هر یک روز، معادل 5 هزار ریال برای دانشجویان و کارمندان و 10 هزار ریال برای اعضای هیات علمی) می باشد که از ایشان اخذ خواهد شد.