#معرفی_کتاب(4): چگونه شخصیت افراد را بشناسیم؟

عنوان: چگونه شخصیت افراد را بشناسیم؟
نویسنده: احمد لقمانی
موضوع: اخلاق اجتماعی-جنبه‌های مذهبی
معرفی: دکتر علیرضا رحیمی
رئیس دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی پزشکی

این کتاب با رویکردی روانشناسانه و نیز جامعه‌شناسانه سعی در تبیین معنا و مفهوم شخصیت، عوامل موثر بر شکل گیری شخصیت، رویکردهای شخصیت و روش‌های ارزیابی شخصیت دارد؛ البته یکی از ویژگی‌های بارز این کتاب آن است که عمده مفاهیم و محتوای ابعاد مختلف پرداخته شده شخصیت را با توجه به روایات عالی‌ترین روانشناسان انسانی که همانا اهل بیت عصمت و طهارت (ع) هستند، تفسیر می‌نماید.
لذا این کتاب تحقیق و تالیفی است از آموزه‌های آسمانی و سخنان وحیانی معصومان (ع) که جلوه‌های روشنی‌بخش از بینش‌ها و روش‌های کاربردی و جاری در جامعه امروز نسبت به چگونگی دوستی‌ها و رفاقت‌ها، همکاری‌ها و شراکت‌ها، پیوندها و وصلت‌ها را برای اذهان مختلف نمایان می‌سازد.

آنچه از مطالعه کتاب فرا می گیریم:
1- ده‌ها پنجره برای درک شخصیت خود و دیگران بر روی ما باز می‌شود.
2-  نگرش شایسته در اصلاح اندیشه‌ها و انگیزه‌ها ی زندگی در ارتباط با افراد و جامعه بدست می‌آوریم.
3- یاد می‌گیریم که اسیر روزمرگی نشویم و در یک کلام شخصیت بزرگ و بزرگتر و بزرگوار داشته باشیم.