پایگاه داده آنلاین جامع و آزاد دارویی Drugbank

با سلام خدمت همراهان همیشگی کتابخانه

این بار با معرفی یک پایگاه اطلاعاتی جالب درخدمت شما هستیم!

وقتی داروهایی دارید که لازم است مصرف کنید اما نگران هستید که تداخل داشته باشند و البته پزشک هم در دسترستان نیست؛ پیشنهاد ما به شما استفاده از پایگاه داده آنلاین جامع و آزاد دارویی Drugbank است.

این پایگاه داده کمک قابل توجهی به شما می کند، به عنوان مثال به شما می گوید که مصرف فاموتیدین با قرص آهن باعث کاهش جذب آهن می شود و بهتر است با فاصله زمانی مصرف کنید. (احتیاط!)

همچنین قابلیت جذاب دیگری که این پایگاه داده آنلاین جامع و آزاد به شما می دهد، food interactions است که برای بسیاری از بیماری ها بخصوص بیماری های روده و معده کاربرد فراوانی در روند درمان  دارند.

همچنین Drugbank به عنوان یک منبع بیوانفورماتیک و شیمی‌انفورماتیک، اطلاعات مفصلی از مواد دارویی (شیمیایی، دارویی و فارماکولوژی) شامل اطلاعات جامع (مثل توالی، ساختار و مسیرهای متابولیک و... نیز به شما می دهد.

لینک پایگاه در ذیل جهت تسهیل استفاده شما عزیزان قرار می گیرد:

پیروز و سلامت باشید.