اخبار بیمارستان فیض

نمایشگاه مجازی کتاب تهران

نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از یکم تا ششم بهمن‌ماه   در

برگزار خواهد شد.tehranbook.ir

• بازدید از نمایشگاه مجازی ۲۴ ساعته خواهدبود و پس از پایان فرایند خرید ،شرکت پست کتابها را بصورت رایگان تحویل خواهد داد.
  • ثبت‌نام دانشجویان برای دریافت یارانه اعتباری خرید کتاب (بن کتاب) از (پنج‌شنبه، ۱۸ دی‌ماه) آغاز شده و تا پایان سهمیه اعتبار ادامه خواهد داشت.
  • فرایند ثبت نام را تا دریافت این پیامک «یارانه خرید کتاب روی کد ملی شما شارژ شد» ادامه دهید تا عملیات ثبت نام و خرید قطعی و ثبت شود.
  • هر کد ملی تنها یکبار مجاز به دریافت یارانه خرید کتاب (بن کتاب) است. هنگام ثبت‌نام، شماره تلفن همراه باید فعال، در دسترس و «در اختیار» شخص ثبت نام کننده (کد ملی خریدار) باشد
  • یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان تا سقف ۲۰۰هزار تومان و همچنین یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی ۴۰۰هزار تومان است
  • دانشجویان و اعضای هیئت علمی می توانندبرای اطلاع از چگونگی شرایط و نحوه ثبت نام به

مراجعه کنند.ketab.ir سایت

شنبه, ژانویه ۹, ۲۰۲۱ - ۰۹:۲۷
منابع آزمون۱۴۰۰

منابع آزمون هاي ارتقا-گواهينامه و دانشنامه تخصصي ۱۴۰۰

شنبه, دسامبر ۲۶, ۲۰۲۰ - ۱۳:۲۸
اصطلاحات چشم پزشکی

قابل توجه کاربران محترم،دستیاران ،دانشجویان و پرستاران مرکز

فایل اصطلاحات چشم پزشکی جهت دسترسی آسانتر

شنبه, دسامبر ۲۶, ۲۰۲۰ - ۱۳:۰۲
مقالات کوویید۱۹ و چشم

جدیدترین مقالات کوویید۱۹ و چشم پزشکی

شنبه, دسامبر ۲۶, ۲۰۲۰ - ۱۲:۳۶
دسترسی به پایان نامه ها

آیا نیاز به دسترسی به متن پایان نامه های علوم پزشکی دارید؟

آیا نیاز به فایل الکترونیک طرح های تحقیقاتی دارید؟

آیا می دانید می توانید متن طرح های تحقیقاتی و پایان نامه های مورد نیاز خود را در نرم افزار کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ببنید؟

از این پس می توانید در نرم افزار کتابخانه قسمت جستجوی مدارک فایل پایان نامه یا طرح تحقیقاتی  فارسی یا انگلیسی مربوطه را جستجو کرده ودر بازیابی نتایج در آیکون پیوست آنرا مشاهده و حتی پرینت و دانلود کنید.

چهارشنبه, نوامبر ۴, ۲۰۲۰ - ۱۰:۲۸