اخبار بیمارستان فیض

پنج شنبه ۱۸ آذرماه: پژوهش و آسایش اجتماعی

سه‌شنبه, دسامبر ۷, ۲۰۲۱ - ۰۸:۰۸
۱۶ آذر گرامی باد

۱۶ آذر بر تمامی دانشجویان و طالبان علم گرامی باد.

دانشجو یعنی تلاش، امید، آینده، صبر، یعنی تو،

یعنی تمام اونایی که رفتن تا ما بمونیم و ایران را بسازیم.

دانشجوی متعهد روزت مبارک

سه‌شنبه, دسامبر ۷, ۲۰۲۱ - ۰۸:۰۰

یکشنبه۱۴۰۰/۸/۳۰ کتابخانه ،کانون اطلاعات دانش و پیشرفت

در دوره اقتصاد دانش، کتابخانه به عنوان گنجينه دانش بشري ، سهيم شدن در پيشرفت دانش و حلقه ارتباطي مهم در زنجيره پيشرفت دانش خواهد بود کتابخانه ها در حکم شالوده اي براي گردآوري، پردازش، ذخيره سازي، و توزيع دانش و اطلاعات؛ يک حلقه ارتباطي ضروري در زنجيره نظام علمي و حلقه ارتباطي مهم در پيشرفت دانش را بر عهده دارند. دوماً، کتابخانه ها مستقيماً در فرايند پژوهش علمي مشارکت دارند. کار کتابخانه بخشي از پيشرفت دانش است. سوماً، کتابخانه ها بايد به اشاعه و تبديل دانش توجه نمايند. آنها به عنوان پلي براي گردش نتايج پيشرفت دانش در درون گروه هاي سودمند انجام وظيفه مي کنند.

یک‌شنبه, نوامبر ۲۱, ۲۰۲۱ - ۰۸:۳۰

شنبه  ۱۴۰۰/۸/۲۹:   نقش جدید کتابخانه ها و کتابداران سلامت

حوزه فعالیت کتابداران و اطلاع رسانان پزشکی فراتر از کتابخانه ها است و با توجه به دارا بودن توانایی ها و قابلیت های فراوان، قادر هستند تا در حیطه های مختلف سلامت به ارایه خدماتی مانند آموزش سواد رسانه ای، سواد اطلاعاتی، سواد سلامت، اطلاع سنجی سلامت، اطلاع رسانی سلامت، خدمات بالینی، پژوهش یاری سلامت و طراحی و توسعه نظام های بازیابی اطلاعات سلامت بپردازند. کتابداران و اطلاع رسانان پزشکی باید در قالب نقش ها و خدمات جدید، رضایت بیماران و خانواده آن ها، کادر درمان و دانشجویان و اعضای هیات علمی را در زمینه اطلاعات سلامت، برآورده سازند.

یک‌شنبه, نوامبر ۲۱, ۲۰۲۱ - ۰۸:۰۳

جمعه ۲۸ آبان : کتابدار بالینی

مشارکت بین کادر درمان و کتابدار بالینی ،به افزایش کیفیت شواهد و در نتیجه تشخیص و درمان موثرتر کمک خواهد کرد.

پنج‌شنبه, نوامبر ۱۸, ۲۰۲۱ - ۰۹:۲۸