اخباربیمارستان کاشانی

کارگاه آشنایی با خدمات سایت کتابخانه مرکزی و دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانش لینک و معرفی پایگاه های اطلاعاتی پزشکی

واحد کتابخانه و اطلاع رسانی پزشکی مرکز اموزشی درمانی آیت الله کاشانی بدینوسیله به اطلاع می رساند، ۸ صبح روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۰۹ کارگاهی با محوریت معرفی خدمات سایت کتابخانه مرکزی و دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی اصفهان؛ نحوه دسترسی به دانش لینک و خدمات آن سامانه و پایگاه‌های اطلاعاتی پزشکی با حضور اساتید محترم و دانشجویان رزیدنت  گروه گوش و حلق و بینی برگزار گردید. مدرس کارگاه سرکارخانم الهه احمدی کتابدار بالینی کتابخانه مرکز بودند.

مشاهده محتوای آموزشی تدریس شده

پنج‌شنبه, ژوئن ۳۰, ۲۰۲۲ - ۱۳:۳۲
وب سایت جدید کتابخانه دیجیتال

با سلام و احترام
به استحضار کاربران  محترم  کتابخانه و اطلاع رسانی پزشکی مرکز آموزشی و درمانی آیت الله کاشانی می‌رساند که: تسهیل دسترسی به منابع اطلاعاتی الکترونیکی دانشگاه که در قالب پایگاه‌های اطلاعاتی، مجموعه‌های الکترونیکی و سایر سامانه‌های مرتبط با پژوهش در دسترس کاربران قرار دارند یکی از ضرورتها و اهداف مدیریت اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه است. در این راستا و پیرو اقدامات انجام شده از سوی ستاد امور کتابخانه‌های دانشگاه، وب‌سایت جدید کتابخانه دیجیتال دانشگاه بعنوان مرجع اصلی دسترسی به پایگاههای اطلاعاتی دانشگاه به آدرس diglib.mui.ac.ir از تاریخ ۲۳ خرداد ماه سال جاری در دسترس عموم قرار گرفته است.

یک‌شنبه, ژوئن ۱۹, ۲۰۲۲ - ۰۸:۳۲
نوروز مبارک

برآمد باد صبح و بوی نوروز به کام دوستان و بخت پیروز

مبارک بادت این سال و همه سال همایون بادت این روز و همه روز

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

سه‌شنبه, مارس ۲۹, ۲۰۲۲ - ۱۳:۴۲
کارگاره معرفی خدمات کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانش لینک و پایگاه‌های پزشکی و پیراپزشکی

واحد کتابخانه و اطلاع رسانی پزشکی مرکز اموزشی درمانی ایت الله کاشانی بدینوسیله به اطلاع می رساند، صبح روز دوشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۹ کارگاهی با محوریت کتابخانه دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی اصفهان؛ نحوه دسترسی به دانش لینک و استفاده از منابع و پایگاه های اطلاعاتی حوزه پزشکی و پرستاری با حضور سوپروایزر محترم آموزشی برگزار گردید. مدرس کارگاه سرکارخانم الهه احمدی کتابداربالینی کتابخانه مرکز بودند.

محتوای آموزشی کارگاه

چهارشنبه, مارس ۲, ۲۰۲۲ - ۱۲:۴۴
برگزاری مسابقه بزرگ کتابخوانی

کتابخانه مرکز با همکاری واحد نسیم مهر به مناسبت روز پرستار و همچنین فرهنگ سازی بیشتر کتابخوانی بین کارکنان محترم، با معرفی دو کتاب دیجیتال، مسابقه کتابخوانی برگزار کرده و همچنین قرعه کشی افراد شرکت کننده  در روز جشن پرستاری انجام و اسامی نیز اعلام گردید و به۳ نفر از عزیزان جوایز نفیس اهداء گردید.

جمعه, دسامبر ۳۱, ۲۰۲۱ - ۱۱:۳۳