رفتن به محتوای اصلی
x

درباره کتابخانه

کتابخانه مرکز آموزشی درمانی امین از ابتدای تابستان سال ۱۴۰۰ با حضور کارشناس کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی تغییرات گسترده ای را آغاز کرد. تفکیک ۱۱۸۰ نسخه کتاب فارسی و لاتین فاقد شماره ثبت کتابخانه مرکزی دانشگاه، وجین ۵۹۲ نسخه کتاب فارسی و ۲۸۹ نسخه کتاب لاتین قدیمی و فرسوده (۸۸۱ نسخه مجموعا) از اقدامات اولیه جهت سازماندهی مخزن بود. هم‌چنین ۱۴۲ نسخه کتاب جهت ثبت نرم افزاری به کتابخانه مرکزی دانشگاه انتقال یافت. در فاز بعدی فرآیند آماده سازی شامل بارکد و عطف ۱۵۲ نسخه کتاب لاتین و ۹۷۰ نسخه کتاب فارسی مجموعا ۱۱۲۲ نسخه جهت راه‌اندازی امانت الکترونیک انجام گرفت. تهیه لیست کتب نیازسنجی شده به تفکیک گروه‌های آموزشی در مردادماه ۱۴۰۰، و ایجاد لیست کتب مفقودی مخزن کتابخانه دارای شماره ثبت نرم افزاری از دیگر اقدامات اساسی بود. هم‌زمان با تغییرات فیزیکی، ایجاد وبسایت مستقل کتابخانه و مرکز اطلاع‌رسانی امین با تولید محتواهای آموزشی حوزه اطلاع‌رسانی پزشکی و توانمندسازی پژوهشی آغاز گردید. محتواهای به روز ایجاد شده در دو بخش اخبار کتابخانه و منوی اصلی در سمت راست صفحه اصلی وبسایت کتابخانه مرکز در دسترس می‌باشند. با توجه به شرایط مرکز در دوران همه گیری کرونا و تحولات ساختاری، در حال حاضر مخزن کتابخانه با داشتن1311 نسخه کتاب فارسی و 276 نسخه کتاب لاتین در تمام حوزه‌های بالینی، علوم پایه و عمومی با مساحت 30 مترمربع  مخزن در ساختمان 4 قرار گرفته و دارای سالن‌ مطالعه مجزا به مساحت 28 متر مربع می‌باشد.

رسالت
ماموریت و رسالت اصلی کتابخانه بیمارستان مرکز آموزشی درمانی امین، پشتیبانی از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه در راستای ارتقای وضعیت علمی و بالا بردن سطح کیفیت مراقبت‌های درمانی ارائه شده به بیماران، از طریق تهیه، توسعه و تسهیل دسترسی به منابع و اطلاعات علمی روزآمد و معتبر مورد نیاز متخصصین بیمارستان شامل پزشکان، پرستاران، پیراپزشکان، تیم مدیریت بیمارستان، اعضای هیات علمی و کلیه دانشجویان علوم پزشکی مقیم در مرکز می‌باشد.

چشم‌انداز
کتابخانه بیمارستانی به عنوان شاهرگ حیاتی و واسط سیستم‌ آموزشی، پژوهشی دانشگاه و بیمارستان با به کارگیری تمام نیرو و امکانات در جهت ارائه خدمات با کیفیت مطلوب و جلب رضایت کاربران در ارائه خدمات پیشگام است. از این رو کتابخانه مرکز آموزشی درمانی امین با مشارکت معاونت آموزشی و پژوهشی مرکز و پشتیبانی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سعی دارد در جهت اعتلای توانمندی‌های پژوهشی کاربران تخصصی و پژوهشگران فعال و علاقه‌مند با به کارگیری روش‌های نوین ارائه اطلاعات سلامت نقش مهم و موثری را در ارتقای کمی و کیفی پژوهش‌های در حال انجام دانشگاه ایفا نماید.

مأموریت اصلی کتابخانه ارتقاء بهره وری موثر از منابع اطلاعاتی در جهت اهداف آموزشی- پژوهشی و درمانی و در نهایت ارتقاء رتبه و جایگاه دانشگاه در سیستم‌های رتبه بندی ملی و بین المللی و ارائه خدمات درمانی و آموزشی مبتنی بر دانش موثق و معتبر می باشد.

خط‌مشی‌ها و فرآیندها
خط‌مشی هر کتابخانه به منزله سندی است که به بسیاری از پرسش‌های مدیریتی یک کتابخانه در بلند مدت و کوتاه مدت پاسخ می‌دهد. یک مدیر کتابخانه همواره در شرایط تصمیم‌گیری قرار دارد و خط مشی کتابخانه می‌تواند پاسخ‌های روشنی را در بسیاری از موقعیت‌ها فراهم آورد. با در نظر گرفتن این که خط‌مشی‌ها و فرآیندهای کتابخانه بیمارستان بر اساس خط‌مشی و فرایند جاری سازمان مادر است، خط‌مشی جهت تبیین معیارها و اهداف مجموعه‌سازی، سازماندهی منابع، ایجاد خدمات لازم برای تامین نیازها و مدیریت کلان کتابخانه تدوین گردیده است.

علی‌رغم مشکلات و موانع موجود، در تعیین و تدوین خط‌مشی این کتابخانه سعی گردیده است تا وضعیت و امکانات آن با استانداردهای لازم و موجود نزدیک و منطبق گردیده و مسئولین امر  با در نظر گرفتن این معیارها روندی روبه رشد را برای کتابخانه فراهم آورند.