اخبار بیمارستان امین

لیست کتب خریداری شده کتابخانه مرکز آموزشی درمانی امین نیمه نخست ۱۴۰۱

قابل توجه اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان و پرسنل محترم :

برای آگاهی از لیست تازه های کتب کتابخانه نیمه نخست ۱۴۰۱، لینک زیر را مشاهده فرمایید.

‎/sites/centlib.mui.ac.ir/files/list_of_new_medical_books_amin_library_1401_0.pdf

پنج‌شنبه, اگوست ۱۱, ۲۰۲۲ - ۱۲:۵۹
پایگاه DynaMed

پایگاه DynaMed یک ابزار پزشکی بوده که از نظر کاربرد شبیه UptoDate می باشد که به منظور تسهیل مراقبت از بیماران و مبتنی بر شواهد راه‌اندازی شده است.  هدف اصلی این پایگاه بهبود روند مراقبت از بیماران از طریق به‌روزرسانی مداوم نتایج مراقبت‌های پزشکی و بهداشتی و ارائه دقیق­‌ترین روش‌ها بر اساس شواهد درمان بیماران است. ادامه

شنبه, ژوئیه ۳۰, ۲۰۲۲ - ۱۲:۵۷
لیست کتب خریداری شده کتابخانه مرکز آموزشی درمانی امین ۱۴۰۰

قابل توجه اعضای محترم هیات علمی و پرسنل محترم :

برای آگاهی از لیست تازه های کتب کتابخانه ، لینک زیر را مشاهده فرمایید.

‎/sites/centlib.mui.ac.ir/files/list_of_new_medical_books_amin_library_0.pdf

دوشنبه, می ۱۶, ۲۰۲۲ - ۱۰:۳۴
برگزاری کارگاه آشنایی با کتابخانه دیجیتال، نرم افزار کتابخانه و توانمندسازی پژوهشی و فناوری ویژه پرسنل مرکز امین

کارگاه آشنایی با وبسایت کتابخانه مرکز آموزشی درمانی امین، کتابخانه دیجیتال دانشگاه، سامانه نوپا، توانمندسازی پژوهشی و فناوری، آموزش مبانی سرچ و معرفی پایگاه‌های اطلاعاتی استنادی و مبتنی بر شواهد پزشکی  در سالن جلسات ساختمان مدیریت مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۱۷ از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ ویژه پرسنل پرستاری، مامایی، هوشبری و ... برگزار گردید.

دسترسی به فایل آموزشی کارگاه      ‎/sites/centlib.mui.ac.ir/files/aeennameha/kargah_amoozeshi_17111400.pdf

چهارشنبه, فوریه ۹, ۲۰۲۲ - ۱۰:۰۵
معرفی خدمات میز مشاوره پژوهش و فناوری

قابل توجه اعضای هیات علمی و پژوهشگران محترم

با توجه به درخواست‌های مکرر به دریافت خدمات مشاوره در حوزه‌های مرتبط با پژوهش و فناوری و پیرو اقدامات انجام شده در بخش توانمندسازی پژوهشی و فناوری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، هم‌اکنون امکان استفاده اعضای محترم هیات علمی از خدمات میز مشاوره آنلاین پژوهشی و فناوری از طریق لینک https://research.mui.ac.ir/madras/moshavereh  قابل دسترس می‌باشد.

دستورالعمل استفاده از خدمات میز مشاوره آنلاین پژوهش و فناوری

سه‌شنبه, ژانویه ۱۱, ۲۰۲۲ - ۱۳:۵۳