اطلاع رسانی

معرفی تازه ها

پست الکترونیک خدمات عمومی کتابخانه: movahedi@lib.mui.ac.ir, library@mng.mui.ac.ir

پست الکترونیک مخصوص تحویل پایان نامه های دانشجویی به کتابخانه: library@mng.mui.ac.ir

لینک کانال کتابخانه در واتساپ: https://chat.whatsapp.com/EZIs24PtsRhF1ZJuViJELV

کیوارکد

رمز دستگاه های وایرلس دانشگاه:۱۲۳۸۹۶۵۴

رمز دستگاه های وایرلس دانشکده راهرو IT : 1238965411

رمز دستگاه های وایرلس دانشکده راهرو ICT : ۱۲۹۳۰۷۶۷۶۷

کاربر گرامی:

شما می توانید از طریق ارسال پرسش خود از طریق منوهای موجود در وب پیج کتابخانه یعنی منوی"خدمات تحویل مدرک " یا منوی "پرسش از کتابدار" و یا تکمیل فرم های زیر و ارسال به پست الکترونیک کتابخانه، پاسخ خود را از طریق پست الکترونیک خود دریافت کنید.

- درخواست خدمات مشاوره اطلاعاتی

پرسش خود از طریق فرم پیوست به ایمیل کتابخانه (library@mng.mui.ac.ir) ارسال فرمایید.

فرم درخواست

- درخواست اعتبار سنجی

به منظور تعیین اعتبار و نوع نمایه مجله مورد درخواست خود و یا معرفی مجله موضوعی خاص با شاخص های مورد نظر، فرم زیر را تکمیل و به آدرس library@mng.mui.ac.ir ارسال فرمایید.

فرم درخواست

- درخواست خرید منابع اطلاعاتی

منابع اطلاعاتی مورد نیاز خود (اعم از کتاب فارسی، کتاب لاتین، کتاب الکترونیکی فارسی، کتاب الکترونیکی لاتین و لوح فشرده و ....)که در مجموعه کتابخانه موجود نیست را از طریق تکمبل فرم درخواست خرید زیر به ایمیل کتابخانه (library@mng.mui.ac.ir )ارسال فرمایید تا تقاضای شما در زمان های خریدکتابخانه مورد بررسی و اقدام قرار گیرد.

فرم درخواست خرید منابع اطلاعاتی

راهنمای انتخاب و گزینش منابع اطلاعاتی

- فرم نظرسنجی از کاربران کتابخانه

لطفاً فرم نظرسنجی زیر را تکمیل و به ایمیل کتابخانه (library@mng.mui.ac.ir )ارسال فرمایید تا نظرات ارزشمند شما کاربر گرامی مورد بررسی و اقدام قرار گیرد.

فرم نظرسنجی

بروز رسانی اطلاعات: 1402/6/27