اخبارمجتمع آموزشی درمانی پژوهشی خورشید

لیست جدیدترین کتب خریداری شده نمایشگاه بین المللی کتاب ۱۴۰۱

قابل توجه کاربران محترم کتابخانه  مرکز:

لیست جدیدترین کتب خریداری شده از نمایشگاه بین المللی کتاب اردیبهشت ۱۴۰۱ جهت اطلاع و استفاده در فایل پیوست قابل مشاهده می باشد.

یک‌شنبه, ژوئیه ۲۴, ۲۰۲۲ - ۱۱:۳۹
تسهیل دسترسی به منابع اطلاعاتی دانشگاه

قابل توجه کاربران محترم منابع اطلاعاتی دانشگاه :

تسهیل دسترسی به منابع اطلاعاتی دانشگاه در قالب پایگاه‌های اطلاعاتی، مجموعه‌های الکترونیکی و سایر سامانه‌های مرتبط با پژوهش در دسترس کاربران قرار گرفته است؛ که این مهم یکی از ضرورتها و اهداف مدیریت اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه می باشد. در این راستا و پیرو اقدامات انجام شده از سوی ستاد امور کتابخانه‌های دانشگاه، وب‌سایت جدید کتابخانه دیجیتال دانشگاه به‌عنوان مرجع اصلی دسترسی به پایگاههای اطلاعاتی دانشگاه به آدرس https://diglib.mui.ac.ir از تاریخ ۲۳ خرداد ماه سال جاری در دسترس عموم قرار گرفته است.

یک‌شنبه, ژوئیه ۲۴, ۲۰۲۲ - ۱۱:۱۵
فراخوان طرح شهید وزوایی ویژه دانشجویان

قابل توجه دانشجویان  گرامی :

بنیاد ملی نخبگان در نظر دارد در چارچوب برنامه توسعه فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور، اعتبارات و تسهیلاتی را در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱ به دانشجویان برتر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور اعطا کند.

دانشجویان می توانند تا تاریخ ۲۹ تیرماه به سامانه ثبت نام طرح تحت عنوان طرح شهید وزوایی به آدرس sina.bmn.ir مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

دوشنبه, ژوئیه ۴, ۲۰۲۲ - ۰۸:۵۹
آشنایی با واحد توانمندسازی پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

يکي از رسالتهاي معاونت تحقيقات و فناوري توسعه توانمنديهاي پژوهشي در بين اعضاي هيات علمي و محققان دانشگاهي است. در اين راستا واحد توانمندسازي پژوهشي دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  با هدف زمينه سازي بمنظور آموزش مهارتهاي پژوهشي در بين جامعه هدف خود که شامل اعضاي هيات علمي، دانشجويان و پژوهشگران دانشگاه مي باشند ايجاد شده است. جهت آشنایی هر چه بیشتر با این واحد ، فایل آموزشی پیوست را ملاحظه نمایید.

چهارشنبه, ژوئن ۲۲, ۲۰۲۲ - ۰۹:۲۴
کارگاه آشنایی با نحوه دسترسی و استفاده از منابع اطلاعاتی کتابخانه های دانشگاه

قابل توجه دانشجویان محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان :

کارگاه آشنایی با نحوه دسترسی و استفاده از منابع اطلاعاتی کتابخانه های دانشگاه

زمان: ۲۳ خرداد ماه  ۱۴۰۱  ساعت: ۱۲ الی ۱۴