اخبارمجتمع آموزشی درمانی پژوهشی خورشید

فراخوان طرح شهید وزوایی ویژه دانشجویان

قابل توجه دانشجویان  گرامی :

بنیاد ملی نخبگان در نظر دارد در چارچوب برنامه توسعه فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور، اعتبارات و تسهیلاتی را در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱ به دانشجویان برتر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور اعطا کند.

دانشجویان می توانند تا تاریخ ۲۹ تیرماه به سامانه ثبت نام طرح تحت عنوان طرح شهید وزوایی به آدرس sina.bmn.ir مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

دوشنبه, ژوئیه ۴, ۲۰۲۲ - ۰۸:۵۹
آشنایی با واحد توانمندسازی پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

يکي از رسالتهاي معاونت تحقيقات و فناوري توسعه توانمنديهاي پژوهشي در بين اعضاي هيات علمي و محققان دانشگاهي است. در اين راستا واحد توانمندسازي پژوهشي دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  با هدف زمينه سازي بمنظور آموزش مهارتهاي پژوهشي در بين جامعه هدف خود که شامل اعضاي هيات علمي، دانشجويان و پژوهشگران دانشگاه مي باشند ايجاد شده است. جهت آشنایی هر چه بیشتر با این واحد ، فایل آموزشی پیوست را ملاحظه نمایید.

چهارشنبه, ژوئن ۲۲, ۲۰۲۲ - ۰۹:۲۴
کارگاه آشنایی با نحوه دسترسی و استفاده از منابع اطلاعاتی کتابخانه های دانشگاه

قابل توجه دانشجویان محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان :

کارگاه آشنایی با نحوه دسترسی و استفاده از منابع اطلاعاتی کتابخانه های دانشگاه

زمان: ۲۳ خرداد ماه  ۱۴۰۱  ساعت: ۱۲ الی ۱۴

مکان: سالن آموزش کتابخانه مویدالاطبا

لینک ثبت نام از طریق : https://centlib.mui.ac.ir/REG

چهارشنبه, ژوئن ۸, ۲۰۲۲ - ۰۸:۴۱
لیست تازه های کتابخانه

قابل توجه اعضای محترم هیات علمی و پرسنل محترم :

برای آگاهی از لیست تازه های کتب کتابخانه ، فایل پیوست را مشاهده فرمایید.

شنبه, آوریل ۳۰, ۲۰۲۲ - ۰۹:۱۹
فراخوان طرح های تحقیقاتی مطالعات مروری

قابل توجه اعضای محترم هیات علمی و پژوهشگران پسا دکتری ( از جمله مشمولین انجام تعهدات به صورت غیر هیات علمی):

گردآوری  و واکاوی الگومند پژوهش­های پیشین می­تواند ادراک جدیدی از سیر کلی مطالعات در یک حوزه علم ایجاد کند و نیز روشن سازد که چه ناشناخته ­های مهمی وجود دارد و از این راه پیش­ بینی معقولی از آنچه در آینده باید به آن پرداخته خواهد شد فراهم می­ نماید. همچنین، مرور نظام­ مند مطالعات و فراتحلیل داده­های قبلی می­تواند بالاترین سطح شواهد را برای تصمیم ­گیری بالینی فراهم آورد. با درنظر گرفتن اهمیت مطالعات ثانویه به منظور حمایت از این دسته پژوهش­ها فراخوان طرح های تحقیقاتی مطالعات مروری اعلام می­گردد

برای اطلاعات بیشتر فایل پیوست را ملاحظه فرمایید.

چهارشنبه, آوریل ۲۰, ۲۰۲۲ - ۱۱:۴۶