اخبار بیمارستان نور و حضرت علی اصغر (ع)

اعتبار سنجی مجلات

قابل توجه دانشجویان ، اعضای محترم هیات علمی و پژوهشگران

فایل آشنایی با روش های اعتبار سنجی مجلات از طریق فایل پیوست قابل استفاده می باشد.

سه شنبه, خرداد ۲۱, ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۵
برگزاری کارگاه آموزشی

برگزاری گارگاه آموزشی "آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی ۱

روز شنبه ۹۸/۰۳/۱۸ کارگاه آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی ویژه کلیه کارشناسان و کارشناسان ارشد علاقمند به حوزه پژوهش در سالن کنفرانس المهدی مرکز به سخنرانی سرکار خانم مختاری وسرکار خانم قندهاری برگزار گردید.

يكشنبه, خرداد ۱۹, ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۵
طراحی شاخص جدید علم سنجی برای اولین بار در ایران توسط کتابداران پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

تبریک به جامعه ی کتابداری و اطلاع رسانی

سه نفر از کتابداران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، برای اولین بار در ایران موفق به طراحی شاخصی جامع در ارزیابی مقالات علمی نمایه شده در پایگاه های استنادی SCOPUS و Web of Science شدند. نتایج این پژوهش که توسط دکتر حسن اشرفی ریزی، رقیه قضاوی و بهجت طاهری انجام گردید در سال ۲۰۱۹ در مجله Journal of Scientometric Research منتشر شده است.

شایان ذکر است توجه به همه ابعاد کیفیت مقاله، امکان مقایسه همه رشته های دانشگاهی با یکدیگر،  نگاه کیفی تر به ارزیابی مقالات علمی و حذف معایب شاخص های موجود مانند Impact Factor  و H-Index، برخی از ویژگی های این شاخص می باشد.

سه شنبه, ارديبهشت ۳۱, ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۴
قابلیت دانلود فایل الکترونیکی کتب مرجع پزشکی در نرم افزار آذرسا

قابل توجه کاربران گرامی :

از این پس می توانید  فایل الکترونیکی کتب مرجع پزشکی  خود را از طریق نرم افزار کتابخانه ای آذرسا دانلود نمایید. برای اطلاع بیشتر فایل آموزشی را مشاهده نمایید.

سه شنبه, ارديبهشت ۱۷, ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۱
اخبار سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

ثبت‌نام بن مشارکتی خرید کتاب برای سازمان‌ها و نهادها :

مشاور اجرایی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از آغاز ثبت‌نام نهادها، سازمان‌ها و موسسات برای دریافت بن مشارکتی خرید کتاب خبر داد و گفت در راستای تحقق سیاست‌های حمایتی و به منظور کمک به جامعه علمی کشور و همچنین ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی اقدام به ثبت‌نام بن مشارکتی در سی ودومین نمایشگاه بین‌‍المللی کتاب تهران کرده است. ثبت‌نام از روز دوشنبه(۲۶ فروردین ماه) آغاز خواهد شد بر این اساس، تمامی دستگاه‌های دولتی، غیردولتی و عمومی، حوزه‌های علمیه، مراکز علمی و پژوهشی، کتابخانه‌ها، نخبگان و اصحاب فرهنگ و هنر، موسسات فرهنگی و هنری، انجمن‌های فرهنگی و هنری، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، موسسات قرآنی، پایگاه‌های مقاومت بسیج، وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، شرکت‌ها و موسسات خصوصی جهت تجهیز کتابخانه‌ها می‌توانند نسبت به دریافت بن مشارکتی اقدام کنند.

متقاضیان دریافت بن مشارکتی می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت tibf.ir  مراجعه کنند.

دوشنبه, فروردين ۲۶, ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۸