اخبار بیمارستان نور و حضرت علی اصغر (ع)

برگزاری کارگاه آموزشی

کارگاه آموزشی : آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی ۲ ( آموزش جستجو در پایگاه های پرکاربرد و موردنیاز)   در روز دوشنبه ۹۸/۰۶/۱۱ ساعت ۸ صبح در سالن کنفرانس دکتر وثوق ( المهدی ) با حضور کارشناسان و کارشناسان ارشد علاقمند مرکز به حوزه پژوهش  برگزار گردید.

سه شنبه, شهريور ۱۲, ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۷

دعوتنامه اولین مدرسه تابستانی آموزش پزشکی اصفهان

کمیته دانشجویی مدیریت مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی در نظر دارد با هدف توانمند سازی دانشجویان علاقمند به مشارکت در بهبود برنامه های آموزشی دانشگاه با همکاری دفتر استعداد درخشان اولین مدرسه تابستانی آموزش پزشکی را برگزار نماید : زمان برگزاری ۱۹ تا ۲۷ شهریور.

جهت اطلاعات بیشتر پیوست را مشاهده فرمایید

يكشنبه, شهريور ۳, ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۲
برگزاری کارگاه آموزشی

برگزاری کارگاه دو روزه اخلاق در کارآزمایی بالینی

کارگاه دو روزه اخلاق در کارآزمایی بالینی در روزهای ۳ و ۴ شهریورماه از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۳:۰۰  در سالن شهید مطهری مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) برگزار می گردد.

اطلاعات تکمیلی جهت ثبت نام  در وب سایت معاونت تحقیقات قابل دسترس می باشد.

يكشنبه, شهريور ۳, ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۲
تازه های کتاب

توجه توجه :

قابل توجه اعضای محترم هیات علمی "گروه مسمومین و طب اورژانس"، "دانشجویان پزشکی "، "دستیاران تخصصی "و "فوق تخصص"

کتاب Goldfrank's Toxicologic Emergencies, Eleventh Edition 2019 هم اکنون جهت استفاده در کتابخانه موجود می باشد.

شنبه, مرداد ۱۲, ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۴
معرفی سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

بیشتر بدانیم :

سامانه علم‌سنجی اعضای هیأت علمی(Iranian Scientometric Information Database - ISID) در سال ۱۳۹۴ با هدف استخراج و نمایش به روز شاخص‌های علم‌سنجی اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران توسط مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور طراحی، پیاده سازی و اجرا شده است. در سامانه ISID اطلاعات عمومی اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شامل نام و نام خانوادگی، دانشگاه، دانشکده و مرکز تحقیقاتی محل خدمت، رتبه علمی، رشته و آخرین مقطع تحصیلی توسط کارشناسان علم‌سنجی معاونت‌های تحقیقات و فن آوری دانشگاه‌های علوم پزشکی درج شده است. شاخص‌های علم‌سنجی اعضای هیات علمی در این سامانه شامل تعداد مقالات منتشر شده، تعداد کل استنادات دریافت شده، میانگین استناد به ازای هر مقاله، شاخص h-Index، شاخص h-Index بدون خوداستنادی، شاخص h-Index بدون خوداستنادی نویسندگان و شاخص h-Index بدون استنادات کتاب می‌باشد.

پنجشنبه, مرداد ۳, ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۴