اخبار بیمارستان امین

لیست کتب خریداری شده کتابخانه مرکز آموزشی درمانی امین ۱۴۰۰

قابل توجه اعضای محترم هیات علمی و پرسنل محترم :

برای آگاهی از لیست تازه های کتب کتابخانه ، لینک زیر را مشاهده فرمایید.

‎/sites/centlib.mui.ac.ir/files/list_of_new_medical_books_amin_library_0.pdf

دوشنبه, می ۱۶, ۲۰۲۲ - ۱۰:۳۴
برگزاری کارگاه آشنایی با کتابخانه دیجیتال، نرم افزار کتابخانه و توانمندسازی پژوهشی و فناوری ویژه پرسنل مرکز امین

کارگاه آشنایی با وبسایت کتابخانه مرکز آموزشی درمانی امین، کتابخانه دیجیتال دانشگاه، سامانه نوپا، توانمندسازی پژوهشی و فناوری، آموزش مبانی سرچ و معرفی پایگاه‌های اطلاعاتی استنادی و مبتنی بر شواهد پزشکی  در سالن جلسات ساختمان مدیریت مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۱۷ از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ ویژه پرسنل پرستاری، مامایی، هوشبری و ... برگزار گردید.

دسترسی به فایل آموزشی کارگاه      ‎/sites/centlib.mui.ac.ir/files/aeennameha/kargah_amoozeshi_17111400.pdf

چهارشنبه, فوریه ۹, ۲۰۲۲ - ۱۰:۰۵
معرفی خدمات میز مشاوره پژوهش و فناوری

قابل توجه اعضای هیات علمی و پژوهشگران محترم

با توجه به درخواست‌های مکرر به دریافت خدمات مشاوره در حوزه‌های مرتبط با پژوهش و فناوری و پیرو اقدامات انجام شده در بخش توانمندسازی پژوهشی و فناوری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، هم‌اکنون امکان استفاده اعضای محترم هیات علمی از خدمات میز مشاوره آنلاین پژوهشی و فناوری از طریق لینک https://research.mui.ac.ir/madras/moshavereh  قابل دسترس می‌باشد.

دستورالعمل استفاده از خدمات میز مشاوره آنلاین پژوهش و فناوری

سه‌شنبه, ژانویه ۱۱, ۲۰۲۲ - ۱۳:۵۳
پایگاه اطلاعاتی SAGE

پایگاه اطلاعاتی SAGE Journals به انتشارات SAGE تعلق دارد. این انتشارات آمریکایی که در سال ۱۹۶۵ تأسیس شده، از انتشارات مطرح و پیشگام در حوزه نشر مستقل، علمی و حرفه‌ای محتوای خلاقانه و با کیفیت بالا به‌حساب می‌آید. انتشارات بین المللی و خصوصی سیج به دلیل کیفیت و نوآوری در انتشار در سرتاسر جهان شهرت یافته است. این انتشارات علاوه بر چاپ کتاب‌های علمی، پنجمین انتشارات بزرگ مجلات علمی در کنار موسسات مشهوری همچون الزویر و اسپرینگر است.

مخاطبان انتشارات SAGE، دانشمندان، پژوهشگران، اساتید و دانشجویان سراسر جهان در طیف وسیعی از حوزه‌های موضوعی می‌باشند. SAGE ناشر بیش از ۱۰۰۰ ژورنال، بیش از ۹۰۰ کتاب و اثر مرجع و دیگر منابع علمی می‌باشد.

حوزه اصلی فعالیت این انتشارات زیرشاخه‌های علوم انسانی و اجتماعی است، ولی در زمینه پزشکی، فناوری، علوم پایه، مهندسی و تجارت نیز محتوای قابل‌توجهی را ارائه می‌دهد. بیشتر مجلات این موسسه انتشاراتی دارای ضریب تأثیر بالا در لیست JCR هستند که نشان دهنده کیفیت بالای آن‌هاست.

در صفحه ابتدایی پایگاه، باکس برای جستجوی ساده و پیشرفته (Advanced Search) وجود دارد و هم‌چنین قابلیت Browse در همین صفحه که می‌توانید فهرست عناوین ژورنال‌ها را بر اساس الفبایی یا موضوع مشاهده کنید.

دوشنبه, ژانویه ۱۰, ۲۰۲۲ - ۱۲:۵۰
پایگاه اطلاعاتی Scival

پایگاه Scival تحت مالکیت Elsevier یکی از حرفه ای ترین و قوی ترین ابزارهای علم‌سنجی برای سازمان های پژوهشی و دانشگاه ها محسوب می شود. یک ابزار قدرتمند و انعطاف پذیر بی نظیری است که این امکان را فراهم می کند تا کارایی تحقیق و پژوهش، ارزیابی مربوط به همکاری مؤسسه ها، روند جدید تحقیقات در حال ظهور و گزارش های منحصر به فرد شناسایی و تحلیل شود. Scival از داده ها و محتویات پایگاه اطلاعاتی Scopus و ScienceDirect استفاده می کند. داده ها در scopus روزانه و در سایول هر هفته بروزرسانی می شود.

برای دسترسی به این پایگاه از طریق کتابخانه دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در صفحه اصلی دانش لینک، در قسمت پایگاه‌های استنادی بر روی Scival کلیک کرده و پس از وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور به پایگاه دسترسی خواهید داشت. ادامه مطلب

یک‌شنبه, دسامبر ۲۶, ۲۰۲۱ - ۱۲:۲۳