درباره کتابخانه

معرفی کتابخانه

کتابخانه بیمارستان چمران در سال ۱۳۶۵ تاسیس و درزمینه  تخصصی قلب فعالیت خود را آغاز کرد .کتابخانه در کنار دفتر مدیریت احداث گردید و بعد از آن به طبقه پایین انتقال داده شد.کتابخانه با اختصاص ۵۰ مترمربع و سالن مطالعه مجزا خواهران برادران است. اما با توجه به کمبود و محدودیت های فضا مدیریت محترم مرکز فضای ۱۵۰متری را جهت احداث سالن وکتابخانه جدید اختصاص گردید.کتابخانه مرکز آموزشی شهید چمران ۱۵۷۸ منبع فارسی و ۸۱۸ منبع لاتین دارد.

اهداف کتابخانه مرکز آموزشی درمانی شهید چمران

۱-ارائه مجموعه ای غنی از منابع اطلاعاتی جدید و مورد نیاز جهت پشتیبانی نیازهای اطلاعاتی و پژوهش اساتید و فراگیران

نیاز سنجی منابع مورد نیاز

ارزیابی مستمر مجموعه

انتخاب منابع بر اساس خط مشی کتابخانه

تهیه سریع منابع الکترونیک و چاپی

۲-ارائه خدمات آموزشی و همکاری تخصصی با کاربران کتابخانه در شناسایی، بازیابی و استفاده از منابع

نیازسنجی مستمر جهت دستیابی به سواد اطلاعاتی مناسب

برگزاری کارگاه های آموزشی در راستای ارتقای سواد اطلاعاتی کاربران

مساعدت در پژوهش های شخصی ارائه شده توسط متخصصان موضوعی

تولید راهنماهای آموزشی پایگاه های اطلاعاتی

۳-سازماندهی، نگهداری، کنترل، حفظ و تأمین امنیت مجموعه برای حداکثر استفاده از آن

مدیریت فعال و به روز دارایی های دیجیتال

فراهم آوردن امکان دسترسی به مواد از طریق فهرست نویسی، آماده سازی و مدیریت پایگاه داده

حفظ امکانات و فضای فیزیکی مجموعه

۴-ترویج استفاده از کتابخانه و منابع اطلاعاتی مناسب

برگزاری نمایشگاه از تازه های کتاب

قراردادن لیست تازه های کتاب در صفحه کتابخانه

تولید راهنماهای آموزشی در موضوعات استفاده از کتابخانه، شرایط عضویت و ...

۵-ایجاد تسهیل در دسترسی به منابع توسط فراگیران

پشتیبانی خدمات تحویل مدرک

شرکت در طرح امانت بین کتابخانه ای

تغییر فرمت بسیاری از منابع چاپی به منابع دیجیتالی ماننده پایان نامه ها

۶-فراهم کردن محیط مناسب جهت مطالعه و پژوهش

حفظ تجهیزات گرمایشی و سرمایشی کتابخانه و سالنهای مطالعه

تهویه مناسب و فراهم آوری نور کافی در سالن های مطالعه و مخزن

بهبود کیفیت تجهیزات کتابخانه

۷-حفظ کارکنان حرفه ای و متخصص جهت حمایت و دستیابی به اهداف کتابخانه

نهادینه کردن ارزشهای کتابخانه در میان کتابداران

توسعه استراتژی آموزش مداوم و ایجاد انگیزه و فراهم آوری امکانات جهت آموزش کتابداران

۸-کمک به توسعه و اشاعه دانش و علوم جدید

مشارکت معنادار در برنامه های مرتبط دانشکده ای، دانشگاهی و بین المللی

رسالت

چشم انداز

کتابخانه مرکز آموزشی درمانی شهید چمران نظر دارد با همکاری تیم مدیریت مرکز و هماهنگی با معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و استفاده از تمامی امکانات در جهت ارتقا سطح سواد اطلاعاتی و هم چنین توانمند سازی اعضای هیات علمی ،پرسنل خبره و  استفاده ازتجهیزات و فناوری های نوین باتاکید بر اصل ارتقا خدمات آموزش اساتید،فراگیران و کارکنان بعنوان یک واحد آموزشی پژوهشی در سطح دانشگاه مطرح شود.

ماموریت

تقویت آموزش و پژوهش و فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه و حمایت از تلا ش های دانشگاه در جهت ارتقا سلامت از طریق تهیه ، توسعه و تسهیل دسترسی به منابع و اطلاعات مورد نیاز جامعه استفاده کننده و مدیریت بهره برداری از منابع علمی است.

برنامه راهبردی  و اهداف عملیاتی

barname amaliyati 1402.pdf