اخبار بیمارستان الزهرا (س)

شیوه های ویرایش و ایجاد پروفایل پژوهشگران در سامانه علم سنجی ( پایگاههایorcid-publons,google scholar , scopus همراه با فیلم های آموزشی)و سامانه نوپا

شیوه های ویرایش و ایجاد پروفایل پژوهشگران در سامانه علم سنجی ( پایگاههایorcid-publons,google scholar , scopus  همراه با فیلم های آموزشی)و سامانه نوپا

پنج‌شنبه, سپتامبر ۹, ۲۰۲۱ - ۱۰:۲۰
جزوات وپمفلت های آموزشی مخصوص کادر درمان

کاربران محترم کادر درمان برای استفاده از جزوات و پمفلت های آموزشی به لینک معاونت درمان به آدرس زیر مراجعه نمائید.

دوشنبه, اگوست ۲, ۲۰۲۱ - ۱۲:۲۰
قابل توجه اعضای محترم هیات علمی،دستیاران و فراگیران

واحد کتابخانه بیمارستان الزهرا (س)  کما فی سابق  آماده دریافت و پاسخگویی به نیازهای اطلاعاتی در امور مختلف پژوهشی از جمله: آموزش جستجو در پایگاه های اطلاعاتی، کار با نرم افزار Endnote، شناسایی مجله مناسب جهت چاپ مقاله، آموزش ایجاد پروفایل های پژوهشی در سامانه علم سنجی و بارگزاری  مقالات در سامانه پژوهشیار و به طور کلی ارائه خدمات مشاوره اطلاعاتی به پژوهشگران می باشد.

در این راستا خواهشمند است نیازهای اطلاعاتی خود را به واحد کتابخانه ارائه فرمایید. ایمیل کتابخانه:alzahralib1@gmail.com

یک‌شنبه, ژوئیه ۱۸, ۲۰۲۱ - ۱۱:۲۲
نیازسنجی جهت تولید محتواهای آموزشی

در راستای برطرف نمودن نیازهای اطلاعاتی اعضای محترم هیئت علمی، دستیاران و فراگیران محترم، درخواست می شود که نیازهای اطلاعاتی خود را به کتابخانه جهت تولید محتواهای آموزشی اطلاع رسانی کنند. لازم به توضیح است که این موضوع در گروه های مختلف آموزشی مرکز نیز اطلاع رسانی شده است.همچنین می توانید نیازهای اطلاعاتی خود را به ایمیل کتابخانه alzahralib1@gmail.com نیز ارسال بفرمائید.

یک‌شنبه, ژوئیه ۱۸, ۲۰۲۱ - ۱۰:۲۱
قابل توجه کاربران محترم کتابخانه

به منظور برطرف کردن نیازهای اطلاعاتی دانشجویان و اعضای هیئت علمی، کتابخانه مرکزی دانشگاه اقدام به تهیه فایل های آموزشی در خصوص معرفی سامانه نوپا، راهنمای ایجاد پروفایل های پژوهشی، آموزش جستجو در پایگاه های اطلاعاتی، شناسایی مجلات، ، استفاده از اندنوت و راهنماهای کاربردی دیگر نموده است. این فایل ها در فرمت های مختلف از جمله ویدیو و pdf تهیه شده است.

جهت دسترسی به این فایل ها به قسمت "راهنماهای آموزشی" در وبسایت کتابخانه مرکزی دانشگاه (https://diglib.mui.ac.ir/help-1)  مراجعه نمایید.

یک‌شنبه, ژوئیه ۱۸, ۲۰۲۱ - ۰۷:۳۹