اخبار بیمارستان الزهرا (س)

کارگاه آشنایی با کتابداری بالینی (ویژه کتابداران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان)

کارگاه آشنایی با کتابداری بالینی  (ویژه کتابداران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان)  توسط همکار گرامی خانم الهه زارع فراشبندی در تاریخ ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ به صورت وبینار برگزار گردید.که با استقبال همکاران محترم همراه بود.

چهارشنبه, اگوست ۱۷, ۲۰۲۲ - ۱۳:۳۰
تجلیل از كتابدار بازنشسته کتابخانه مركز آموزشي درماني الزهرا (س)

به گزارش روابط عمومي مركز آموزشي درماني الزهرا(س)، مراسم گراميداشت مقام بازنشستگي زهرا مالکی كتابدار بازنشسته کتابخانه مركز، با حضور دکتر نوروزی رییس، دکتر سلیمانی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر سالکی مدیر خدمات آموزشی، طاهری سرپرست واحد کتابخانه، موفق مدیر خدمات اداری  و جمعي ديگر از مسئولين مركز برگزار گرديد. در اين مراسم ضمن بیان اهمیت جایگاه کتابخانه مرکز، با اهداي لوح تقدير و كارت هديه از سي سال خدمات کتابدار بازنشسته مرکز قدرداني شد.

چهارشنبه, اگوست ۱۰, ۲۰۲۲ - ۱۳:۰۱
محتواها و رسانه های آوزش به بیمار در وبسایت الزهرا(س)

با توچه به اهمیت موضوع "آموزش به بیمار " محتواهای آموزشی که در وبسایت مرکز پزشکی الزهرا(س)  در این رابطه می باشد در وبسایت کتابخانه قرار داده شد .شاید عزیزی نیاز به این مطالب داشته باشد.

محتواها و رسانه های آموزش به بیمار

شنبه, اگوست ۶, ۲۰۲۲ - ۱۰:۱۳
تسهیل دسترسی به منابع اطلاعاتی الکترونیکی دانشگاه

تسهیل دسترسی به منابع اطلاعاتی الکترونیکی دانشگاه که در قالب پایگاه‌های اطلاعاتی، مجموعه‌های الکترونیکی و سایر سامانه‌های مرتبط با پژوهش در دسترس کاربران قرار دارند یکی از ضرورتها و اهداف مدیریت اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه است.

شنبه, ژوئیه ۱۶, ۲۰۲۲ - ۰۸:۳۱
قابل توجه اساتید محترم

درصورتی که در سامانه علم سنجی و یا بارگزاری cv ,غیره در سامانه http://profiles.mui.ac.ir/‎ نیاز به راهنمایی وجود دارد به کتابخانه مرکز مراجعه نمایید.

شنبه, ژوئیه ۱۶, ۲۰۲۲ - ۰۸:۲۵