اخبار کتابخانه بهداشت و تغذیه

وبینار روش تحقیق مقدماتی

نظر به نیاز اعلام شده توسط تعدادی از اعضاء محترم هیات علمی و با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته، معاونت تحقیقات و فناوری در نظر دارد وبینار روش تحقیق مقدماتی را در تاریخ ۲۳ مرداد ماه از ساعت ۱۲-۱۰ با تدریس سرکار خانم دکتر آسیه منصوری برگزار نماید.

‎/sites/centlib.mui.ac.ir/files/behdasht/research.jpg

سه‌شنبه, اگوست ۹, ۲۰۲۲ - ۰۹:۳۸
بازدید از کتابخانه دانشکده بهداشت و تغذیه

در روز دوشنبه ۱۴۰۱/۵/۳ با حضور جناب آقای دکتر هاشمیان و جناب آقای دکتر نوروزی، کتابخانه دانشکده بهداشت و تغذیه مورد بازدید قرار گرفت در این جلسه که باحضور مسئولین محترم کتابخانه دانشکده بهداشت و تغذیه و کتابداران بخش امانت برگزار شد، خدمات ارائه شده و همچنین مسائل و مشکلات مربوطه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

یک‌شنبه, ژوئیه ۳۱, ۲۰۲۲ - ۰۹:۴۷
تازه های کتاب

تازه های کتاب دانشکده بهداشت ۱۴۰۱

تازه های کتاب دانشکده تعذیه ۱۴۰۱