اخبار کتابخانه بهداشت و تغذیه

برگزاری مراسم بازنشستگی همکار عزیزمان جناب آقای محمدجواد آل مختار

با حضور مسئولین، جمعی از اعضای هیأت علمی و کتابداران دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، طی مراسمی از زحمات صادقانه و ارزشمند جناب آقای محمدجواد آل مختار رئیس محترم کتابخانه مرکزی که به افتخار بازنشستگی نائل گردیده اند تکریم و تجلیل به عمل آمد.

شنبه, ژانویه ۲۲, ۲۰۲۲ - ۰۹:۲۳
ثبت نام بن اعتباری خرید کتاب دانشجویان و اساتید در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران

* سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب ۲۵۰ هزار تومان و برای اعضای هیئت علمی ۵۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده.

* هر کدملی تنها یک بار مجاز به دریافت بن خواهد بود.

* شماره ای که با آن ثبت نام می کنید لازم است به نام فرد ثبت نام کننده باشد.

* ثبت نام در: ketab.ir

چهارشنبه, ژانویه ۱۹, ۲۰۲۲ - ۰۹:۲۵
آشنایی با سامانه پابلونز (publons)

فیلم آموزشی

سه‌شنبه, ژانویه ۱۸, ۲۰۲۲ - ۰۹:۰۸
اعلام برنامه برگزاری وبینارهای دی ماه ۱۴۰۰ معاونت تحقیقات و فناوری

‎/sites/centlib.mui.ac.ir/files/behdasht/mwnt_thqyqt_wfnwry_0.pdf

دوشنبه, ژانویه ۳, ۲۰۲۲ - ۱۱:۳۹
مراسم بازنشستگی همکار عزیزمان سركار خانم مهندس کاوه زاده

روز سه شنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۰ با حضور ریاست دانشکده، معاون اداری مالی، معاون پژوهشی، دانشجویی و فرهنگی، معاون آموزشی و جمعی از کارمندان دانشکده با رعایت پروتکلهای بهداشتی از زحمات سالهای پر تلاش همکار محترم سركارخانم مهندس کاوه زاده مسئول اسبق کتابخانه دانشکده بهداشت تجلیل به عمل آمد در پایان لوح سپاس و قاب گل و مرغ که به همت اساتید و کارکنان دانشکده تدارک دیده شده بود به رسم یاد بود به ایشان اهدا گردید.

یک‌شنبه, ژانویه ۲, ۲۰۲۲ - ۱۰:۲۰