اخبار کتابخانه بهداشت و تغذیه

اعلام برنامه برگزاری وبینارها و کارگاههای توانمندسازی پژوهشی و فناوری اعضای محترم هیات علمی تیرماه ۱۴۰۱

برنامه کارگاهها و وبینارهای توانمندسازی

سه‌شنبه, ژوئن ۲۱, ۲۰۲۲ - ۱۱:۰۶
نمایشگاه کتابهای وجینی

قابل توجه دانشجویان، همکاران و مراجعین محترم

نمایشگاه کتب وجینی لاتین  گروه مهندسی بهداشت محیط  از تاریخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ به دو ماه  در کتابخانه دانشکده بهداشت برگزار می گردد.

لیست کتب وجینی لاتین گروه مهندسی بهداشت محیط

یک‌شنبه, ژوئن ۱۹, ۲۰۲۲ - ۱۱:۴۰
معرفی وب سایت جدید کتابخانه دیجیتال

تسهیل دسترسی به منابع اطلاعاتی الکترونیکی دانشگاه که در قالب پایگاه‌های اطلاعاتی، مجموعه‌های الکترونیکی و سایر سامانه‌های مرتبط با پژوهش در دسترس کاربران قرار دارند یکی از ضرورتها و اهداف مدیریت اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه است.

سه‌شنبه, ژوئن ۱۴, ۲۰۲۲ - ۰۸:۰۸
برگزاری کارگاه آموزشی جستجوی منابع علمی در PubMed

این کارگاه آموزشی جهت آموزش به دانشجویان رشته آموزش بهداشت و ارتقا سلامت در مقطع کارشناسی ارشد  در تاریخ ۸ خرداد ۱۴۰۱ به صورت حضوری، با تدریس سرکار خانم کوه کن  برگزار گردید.

دوشنبه, ژوئن ۶, ۲۰۲۲ - ۱۱:۴۰
برگزاری مراسم بازنشستگی سرکار خانم مهندس کاوه زاده

در روز چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۳/۴با حضور اساتید و همکاران، مراسم بازنشستگی سرکار خانم مهندس کاوه زاده در کتابخانه برگزار گردید. با آرزوی موفقیت و  سلامتی برای ایشان و سایر بازنشستگان

دوشنبه, ژوئن ۶, ۲۰۲۲ - ۱۱:۱۷