اخبار کتابخانه توانبخشی

وبینار آموزشی

برگزاری وبینار آشنایی با نرم افزار آذرسا (نرم افزار کتابخانه) و پایگاه اطلاعاتی دانش لینک

تاریخ برگزاری: یک شنبه  ۱۴۰۰/۰۹/۱۴ ساعت ۸ الی ۱۰

گروه هدف : کتابدار، اعضاء هیات علمی، دانشجویان کارشناسی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی

روش برگزاری:  این کارگاه‌ها به صورت وبینار برگزار گردید.

لینک برگزاری کارگاه:   https://vc.mui.ac.ir/researchesf

سه‌شنبه, دسامبر ۷, ۲۰۲۱ - ۱۲:۵۶
دسترسی جدید به اکثر بانکهای اطلاعاتی و متن مقالات مورد نیاز "دانش لینک"

بااستحضار کلیه اساتید و دانجشویان محترم می رساند با پیگیریهای مدیریت محترم منابع علمی دانشگاه از این پس اساتید و دانشجویان محترم می توانند با ورود به سامانه لینک دانش نسبت به اتصال و استفاده از بانکهای اطلاعاتی تهیه شده و همچنین نسبت به دریافت  فول تکست مقالات مورد نیاز خود اقدام فرمایند. لازم به توضیح است جهت استفاده از این سامانه استفاده از vpn دانشگاهی الزامی است.

چهارشنبه, نوامبر ۱۷, ۲۰۲۱ - ۰۹:۴۹
هفته کتاب

کسی که با کتاب تسلی و آرامش یابد، هرگز آرامش خود را از دست نخواهد داد. "امام علی (ع)"

بیست و نهمین دوره هفته کتاب، کتاب خوانی و کتابدار از ۲۴ آبان تا یکم آذر ۱۴۰۰ گرامی باد

شعار امسال «جای خالی را با کتاب خوب پر کنیم» انتخاب شده است تا کتاب به نوعی جا‌های خالی را پر کند. زیرا بزرگان چنین می گویند: کیفیت زندگی را دو چیز تعیین می کند :کتابهایی که می خوانید و انسانهایی که ملاقات می کنید.

سه‌شنبه, نوامبر ۱۶, ۲۰۲۱ - ۱۴:۰۰
خیر مقدم به دانشجویان عزیز

يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ ۚ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ  (سوره مجادله آیه ۱۱)
خداوند آنهايى را كه ايمان آورده‌اند و كسانى را كه دانش يافته‌اند به درجاتى برافرازد، و خدا به كارهايى كه مى‌كنيد آگاه است.

خیر مقدم به دانشجویان عزیز درسال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱

کتابخانه دانشکده افتخار دارد آغاز سال تحصیلی را به شما دانشجویان عزیز تبریک گوید.

با  آرزوی سربلندی و پیروزی برای شما عزیزان در سال تحصیلی جدید

شنبه, اکتبر ۲, ۲۰۲۱ - ۱۱:۵۶
کارگاه آشنایی با پایگاه اطلاعاتی پابلونز

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با پایگاه اطلاعاتی پابلونز

ثبت نام برای شرکت در کارگاه روز شنبه ۱۴۰۰/۰۴/۰۵

پیش‌آزمون : دوشنبه ۱۴۰۰/۰۴/۰۷ ساعت ۱۲ الی ۱۴

تاریخ برگزاری: سه شنبه  ۱۴۰۰/۰۴/۰۸ ساعت ۱۰ الی ۱۲

آزمون پایانی : سه شنبه ۱۴۰۰/۰۴/۱۵

لازم به ذکر است پیش آزمون و آزمون پایانی نیز از طریق سامانه آموزش کارکنان در تاریخ های تعیین شده انجام خواهد شد.

گروه هدف : کتابدار، کارشناس کتابداری، کارشناس مسئول کتابداری، کارشناس علم‌سنجی،کارشناس مجلات

روش برگزاری:  این کارگاه‌ها به صورت وبینار، با استفاده از امکانات سامانه وب کنفرانس Adobe Connect  برگزار می گردد، لذا قبل از برگزاری آدرس و لینک هر کارگاه در وب سایت کتابخانه مرکزی به آدرس  centlib.mui.ac.ir  فعال خواهد بود.

لینک برگزاری کارگاه:   https://ac.mui.ac.ir/lib/‎

سه‌شنبه, ژوئن ۲۲, ۲۰۲۱ - ۱۱:۰۲