اخبار کتابخانه پرستاری

یارانه اعتباری بن کتاب

یارانه اعتباری(بن کتاب) ویژه دانشجویان، طلاب و اعضای هیات علمی

نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران :
یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب تا سقف ۲۰۰ هزار تومان است که از این مقدار سهم مشارکت دانشجویان و طلاب ۱۲۰ هزار تومان است و ۸۰هزار تومان را نیز معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بانک صادرات ایران تامین خواهند کرد.
همچنین یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی از ۲۵۰ هزار تومان به ۴۰۰هزار تومان رسیده است.

زمان ثبت‌نام از پنج‌شنبه ۱۸دی‌ماه

چهارشنبه, ژانویه ۶, ۲۰۲۱ - ۰۸:۳۴
تبریک روز پرستار

روز پرستار، روز جاری عاطفه‌ها، روز درخشیدن ایمان در قلب‌های مهربان، روز افتخار انسان به انسانیّت گرامی باد

پرستاری،‌ سایه سفید محبت است در کالبد دلسوزان پاک‌ دل            "روز پرستار مبارک"

یک‌شنبه, دسامبر ۲۰, ۲۰۲۰ - ۱۱:۲۰
دسترسی الکترونیک پایان نامه ها

به اطلاع اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان عزیز می رساند نسخه الکترونیکی پایان نامه ها  درنرم افزارکتابخانه  موجود می باشد. مراجعه کنندگان می توانند با استفاده از نام کاربری و رمز عبور خود به فایل چکیده و مشاهده متن کامل آن دسترسی یابند.  کاربرانی که فاقد رمز عبورمی باشند جهت دریافت آن به کتابخانه مراجعه ویا با شماره تلفن ۳۷۹۲۷۵۳۱ تماس حاصل نمایند.

سه‌شنبه, دسامبر ۸, ۲۰۲۰ - ۱۱:۱۸
ساعت و نحوه ارائه خدمات کتابخانه دانشکده

بدینوسیله به اطلاع کاربران محترم کتابخانه دانشکده پرستاری ومامایی می رساند که ارائه خدمات کتابخانه از تاریخ ۹۹/۹/۱۵ روزهای

شنبه تا چهارشنبه از ساعت۷:۳۰ تا ۱۴به صورت حضوری انجام می گردد وباتوجه یه شیوع ویروس کرونا، شما عزبزان می توانید جهت

تمدید کتابهای خود به صورت غیر حضوری ازطریق تماس با شماره تلفن ۳۷۹۲۷۵۳۰ نسبت به درخواست تمدید کتابهای خود اقدام نمایید.

شنبه, دسامبر ۵, ۲۰۲۰ - ۱۰:۱۵
قابل توجه کلیه مراجعین محترم کتابخانه دانشکده پرستاری ومامایی

بدینوسیله به اطلاع  می رساند در ایام تعطیلات کرونا مراجعان می توانند برای انجام امور ضروری  در روز های دوشنبه هر هفته

از ساعت ۸ تا۱۴به کتابخانه  مر اجعه فرمایند .

چهارشنبه, نوامبر ۲۵, ۲۰۲۰ - ۱۵:۳۶